Український студент виграв змагання з воркауту у Любліні - Univer PL

Український студент виграв змагання з воркауту у Любліні

Історії клієнтів
Проголосуйте!
0 / 0

Данило Пауков родом із міста Кривий Ріг, цього року вступив до  Люблінської Політехніки на напрямок «Управління». А ще хлопець чотири роки займається воркаутом  —  своєрідною вуличною гімнастикою, під час якої спортсмени виконують вправи на перекладинах або брусах.

Це захоплення допомогло Данилові відзначитись відразу після приїзду до Польщі. Тільки заселившись до гуртожитку, хлопець взяв участь у змаганнях з воркауту, що відбувались у Любліні, та здобув перемогу.

«Я вибрав Польщу, тому що оплата за навчання відповідає якості самого навчання. До того ж, у Люблінській Політехніці дуже красивий кампус і дуже зручно розташований гуртожиток,» – розповідає Данило.  «Під час вступу до Польщі не було нічого складного, адже мені допомагала компанія UniverPL. Я постійно спілкувався з її операторами і робив все, що вони мені казали. Складного нічого не було».

«Воркаутом займаюсь чотири роки. В Україні перемагав на міських змаганнях: займав перше те третє місце у 2019-ому році. З самого початку я тренувався самостійно, тренерів не було. Часто знаходив навчання в інтернеті або сам придумував якісь методики. Так і навчився все робити. Як на мене, то це не складний вид спорту, треба лише мати бажання виходити на вулицю та тренуватись».

«3 жовтня я приїхав до Любліна на навчання. Мій друг з України розповів мені про змагання з воркауту. І ми з ним на них поїхали. Організували їх люблінські спортсмени, дуже хороші хлопці з високим рівнем. Змагання тривали з 11 до 18. Я зайняв перше місце, а мій друг — друге. Я переміг у номінації з фристайлу. Це такі статичні та динамічні елементи, що виконуються на перекладині. Мені вручили медаль та грамоту, а також протеїн та магнезію».

«У Польщі я планую продовжувати займатись воркаутом. Намагаюсь кожен день тренуватись. Займаюсь там, де відбувались змагання. Треба якось поєднувати це з навчанням, аби час був. Хочу брати участь у всіх змаганнях».

Щоб дізнатися більше про навчання у Польщі, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію