Інтервʼю зі студенткою Академії WSEI - Univer PL

Інтервʼю зі студенткою Академії WSEI

Історії клієнтів
Проголосуйте!
0 / 0

Академія Економіки та Інновацій у Любліні (WSEI)  – це найбільший приватний вищий навчальний заклад у Східній Польщі, який гармонійно поєднує високий професійний рівень навчання безпосередньо з практикою соціально-економічного життя. Сьогодні ми дізнаємось про навчання в даному навчальному закладі від студентки UniverPL Анжели Тягній, напрямок “Управління”.

Чому обрала для навчання Польщу? 

“У моїх батьків завжди було в пріоритеті навчання за кордоном. Обрали Польщу, тому що країна знаходиться поряд і менталітет трішки схожий до нашого.”

“Спочатку я обирала університет за містом. Але швидко зрозуміла, що варто зробити навпаки, тому як тільки визначилась із напрямком, вступила до Академії WSEI”.

Як проходить адаптація до нової країни?

Насправді я дуже швидко адаптувалась. Сама поки не розумію як так вийшло, але мені “легко”. Мені у Любліні спокійно та комфортно. Наприклад, якщо б поїхала у Варшаву, то більше б нервувала”.

Як ти обирала напрямок навчання?

“В останніх класах школи ми часто проходили тести на проф.орієнтацію, і згідно їх результатів, мені підходить управління та організація. Вже пізніше на практиці переконалася, що це мені справді подобається. Таким чином, напрямок обрався сам собою”.

Про найскладніше і найлегше у навчанні.

“Найскладніше це – екзамени. Навіть морально складно себе налаштувати. А от найлегше – атмосфера в нашій групі. Ми завжди підтримуємо один одного та обговорюємо всі питання. Нас 50 людей у групі, з них 10 – з Польщі, 1 дівчинка з Білорусії, всі інші – з України.”

Яке ставлення до українських студентів?

“В університеті викладачі ставляться до всіх однаково, як до поляків, так і до українців. Через те, що більшість групи є українці, то нам навіть намагаються повільніше говорити польською, щоб ми, як іноземні студенти, все встигли засвоїти.”

Вивчення польської мови: скільки часу вивчала, чи є мовний барʼєр.

“Мову я почала вивчати заздалегідь, десь з восьмого класу, це були групові заняття онлайн з UniverPL. 

Стосовно мовного бар’єру, то вважаю, що його вже немає. Я просто сама по собі комунікабельна, тому якщо чогось хочу, то донесу це будь-якими словами і мовою) Звісно, інколи ще продумую в голові, що хочу розповісти польською мовою.”

Топ-3 лайфхаки для студента від Анжели.

  1. Обов’язково ходити на пари, тому що потрібно справити гарне враження на викладача вже з першого курсу.
  2. Брати участь в житті університету, оскільки вас може очікувати  багато “плюшок” у майбутньому.
  3. Якщо бути активним у спортивній діяльності чи гарно закінчити 1-ий курс, то можете отримати стипендію.

Як допоміг зі вступом UniverPL?

“UniverPL виручив і значно полегшив життя. Допомога з документами, навчання, швидкість – 3 слова з якими асоціюється команда UniverPL.”

Про плани на Еразмус+, перездачі  та кумедні випадки зі студентського життя – ви можете дізнатися, переглянувши повне інтервʼю з Анжелою на нашому YouTube- каналі. 

Приємного перегляду)

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію