Нікіта Батраченко: про навчання у Вістулі та власний бізнес - Univer PL

Нікіта Батраченко: про навчання у Вістулі та власний бізнес

Історії клієнтів
Проголосуйте!
2 / 5

Це наша постійна рубрика “інтерв’ю зі студентами” і черговий випуск, у якому Нікіта Батраченко поділився своїм досвідом навчання та життя в Польщі, а також про свій власний бізнес.

Хлопчина є студентом UniverPL, який вступав до Польщі у 2021 році, а саме до Академії Фінансів та Бізнесу Вістула.

Як опинився в Польщі? 

“Коли я перейшов до 11 класу, то переді мною, і в принципі перед усіма випускниками, постало питання: “Куди вступати?”. І так склалося, що мені завжди хотілося поїхати на навчання в іншу країну з кращим рівнем життя, але щоб вона була схожа за менталітетом та мовою, аби можна було швидше адаптуватися. Тому серед усіх країн зупинився на Польщі, яка відповідала всім моїм потребам.” 

Як швидко вивчив мову?

“У 2019 році я їздив у літній мовний табір з UniverPL, де були інтенсивні заняття польською мовою. Напевно це був найцікавіший досвід у моєму житті. Оскільки підліток приїжджає у Варшаву і цілий місяць живе в оточені однолітків та мовному середовищі– це дуже весело і цікаво. Вивчити польську мову не складно, наприклад мені вистачило 8 місяців.” 

Чому обрав напрямок “Менеджмент”? 

“Завжди хотів досягти великих успіхів та придбати круте авто) Але попри це немає чогось конкретного, що мене б тоді цікавило, я просто хотів навчитися заробляти гроші. Тому цей напрямок повністю мені відповідає.”

Топ-3 лайфхаки для комфортного навчання студента.

  1. Всім раджу ходити на заняття, оскільки, якщо часто прогулювати, то доведеться йти на перездачі. 
  2. Ведіть активний спосіб життя. Коли ти студент, то це чудовий час, який треба використовувати на свій розвиток та нові знайомства. 
  3. Систематично готуйтеся до екзаменів. 

Про власний бізнес у Польщі

“На сьогоднішній день я власник 3-ьох кав’ярень самообслуговування “FastKava”. Це українська франшиза, яка має певний успіх в Україні та наразі розвивається у Польщі.”

Нікіта запрошує вас відвідати смачну каву у Варшаві. 3 кав’ярні, 3 локації:

  • ТЦ “Hala Wola”
  • ТЦ “Fort Wola”
  • Auchan Okęcie

Порада тим, хто задумується про власний бізнес 

“Головне не боятися! Насправді, якщо говорити про роздрібну торгівлю, то вам вистачить 100$, аби запустити рекламу на розпочати працювати по системі дропшиппінг.”

*Дропшиппінг – це бізнес-схема, коли продавець не закуповує товар і навіть не тримає його в руках, а просто зв’язується з постачальником, і той вже відправляє його замовнику.

Про етапи вступної кампанії, вартість оренди у Варшаві та багато іншої цікавої інформації – ви можете дізнатися, переглянувши повне інтервʼю з Нікітою на нашому YouTube- каналі. 

Приємного перегляду)

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію