Бізнес-план для власної справи: тренінг для студентів у Вроцлавській Академії Бізнесу WAB - Univer PL

Бізнес-план для власної справи: тренінг для студентів у Вроцлавській Академії Бізнесу WAB

Історії клієнтів
Проголосуйте!
0 / 0

Зрозуміло, що лише теоретичних знань для успішного ведення власної справи недостатньо. Недаремно ж, навіть, діючі підприємці постійно розвиваються та навчаються. Також, відвідують практичні семінари чи здобувають додаткову освіту в тих сферах, де потребують більше практичних знань, які диктує ринок.

На прикладі одного з університетів Польщі, з яким тісно співпрацює  Українсько-Польський Центр Освіти “UniverPL”, є можливість показати як студенти отримують практичні навички майбутніх підприємців.

У січні, у  Вроцлавській Академії Бізнесу в рамках наукової програми Akademickiego Inkubatora Przedsiębiorczości, розпочався тренінг, в якому могли взяти участь всі охочі студенти, заздалегідь заповнивши анкету та підготувавши бізнес-ідею. Для проходження практичних занять тренери відібрали 30 найцікавіших бізнес-планів, що були представлені для участі студентами, автори яких тепер проходять весь шлях тренінгу з менеджерських і підприємницьких вмінь та у фіналі презентуватимуть свій повноцінний бізнес-план майбутньої власної справи. Тренерами цих занять є бізнесмени з досвідом, що вже мають певних успіх у цій сфері. Один з практичних майстер-класів провів студентам Яцек Урбаньський, тренер з бізнесу компанії Żabka Polska, яка є головним партнером Inkubatora Przedsiębiorczości Вроцлавської Академії Бізнесу.

Студентка першого курсу з напрямку Управління, що вступила до ВНЗ разом з “UniverPL”, Вікторія Бабляк, радо взяла участь  у відборі бізнес-ідей і її робота була відібрана для подальшого проходження тренінгу. Дівчина поділилася своїм досвідом перших практик:

Що саме тебе заохотило презентувати свою бізнес-ідею на студентському конкурсі?

Це здалося мені дуже цікавим, оскільки в подальшому, в планах є бажання відкрити свій власний бізнес і, недовго думаючи, я зрозуміла, що тут зможу отримати знання для відтворення своєї цілі. 

Чи хвилювалася ти, коли проходив відбір бізнес-планів?

Ні. Я була впевнена в своїй ідеї, в своєму бізнес-плані, і знала, що 100% пройду далі. 

Що саме ви зараз вивчаєте на тренінгу?

З нами діляться усіма подробицями ведення бізнесу, тобто розповідають про всі подробиці, які поступово необхідно пройти, щоб відкрити свій бізнес, як управляти фірмою, як отримати необхідний авторитет у своїй галузі. 

Скільки продовжуватиметься навчання на цій програмі?

До кінця навчального року, в моєму випадку, це до кінця травня. 

Що на вас чекає після закінчення програми тренінгу?

За час цього проекту ми дізнаємося всю необхідну інформацію, завдяки якій на останніх заняттях вже будемо презентувати свій справжній повноцінний бізнес-план – більш детальний та професійний.

Тож, успіху талановитій студентці!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію