Як обрати житло студенту? - Univer PL

Як обрати житло студенту?

Життя в Польщі
Проголосуйте!
6 / 4.2

Студентське життя – це захопливий період, наповнений незабутніми моментами, новими знайомствами та звісно ж, здобуттям нових навичок та активної участі в навчальний період . Однак, одним із ключових викликів, з яким стикається більшість студентів, є забезпечення зручних умов проживання під час навчання. Давайте разом розглянемо варіанти вирішення цього питання. 

Вступайте разом з UniverPL: поселення у гуртожитки – включено!

Якщо ви плануєте вступати до університету разом з командою UniverPL, то вам пощастить, оскільки поселення у гуртожитки – це одна із послуг, яка входить у наші пакети “Максимум” та “ВІП”. UniverPL забезпечує студентів унікальною можливістю без зайвих клопотів знайти комфортне житло відповідно до ваших потреб та бюджету. Компанія має величезний досвід в даному питанні, тому ви отримаєте привабливу пропозицію як від гуртожитків, які відповідають вашим вимогам, так і по квартирі.

Щоб знайти житло в Польщі можна скористатися декількома варіантами:

Зверніться до університету

Деякі університети мають власні гуртожитки, тому це може бути прекрасним варіантом для тих, хто шукає житло поряд з університетським середовищем.

Приватні гуртожитки

Також, як варіант – приватні гуртожитки, аби підібрати гарний варіант, підійдіть до цього питання завчасно. Обов’язково перевірте відгуки про гуртожитки, ознайомтесь із рейтингами, перевірте їхні умови та ціни, завітайте особисто. Переваги приватних гуртожитків полягають у тому, що вони можуть бути більш комфортними та надавати додаткові зручності, а також більше свободи в своєму просторі.

Квартири

Ще одним варіантом для студентів може бути оренда квартири. Особливо це актуально для тих, хто вступає до університету разом із друзями. Крім того,  спільне проживання дозволяє розділити витрати та створити затишну атмосферу.

Також для вашої зручності, залишаємо посилання на деякі популярні сайти, які допоможуть вам знайти житло: 

  1. https://www.otodom.pl/uk/
  2. https://www.olx.pl/
  3. https://www.morizon.pl/
  4. https://gratka.pl/
  5. https://www.nieruchomosci-online.pl/
  6. https://www.domiporta.pl/
  7. https://gethome.pl/
  8. https://alfa.mzuri.pl (https://alfa.mzuri.pl/)

Пам’ятайте, що комфортне проживання допоможе забезпечити успішну та приємну студентську атмосферу. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію