Топ-10 онлайн-додатки для зручного життя в Польщі - Univer PL

Топ-10 онлайн-додатки для зручного життя в Польщі

Життя в Польщі
Проголосуйте!
3 / 5

Переїзд до нової країни може бути складним, але ми знаємо як полегшити цей період.

Існує безліч корисних онлайн-додатків, які допоможуть вам адаптуватися до життя в Польщі, від навігації по громадському транспорті до пошуку вигідних пропозицій в продуктових магазинах. Ось топ-10 на які ми радимо звернути увагу:

1. jakdojade.pl 

Незамінний помічник у переміщенні по місту. Він знає розклад всього громадського транспорту. Тому вам необов’язково знати напам’ять о котрій годині буде автобус, який довезе вас до університету.  Jakdojade.pl доставить вас з будь-якої точки А в точку Б.

2. pkp.pl 

Сайт польської залізниці дозволяє легко планувати подорож потягом. Це зручно, оскільки ви можете придбати квитки онлайн, зекономивши час. А також варто врахувати знижку для студентів у розмірі 51% від вартості квитка.

3. Olx.pl 

Як в Україні, так і у Польщі, це популярний онлайн-ресурс для купівлі та продажу різноманітних товарів. Тут можна знайти все, від одягу до автомобілів.  А ще це чудова платформа для пошуку житла, меблів та інших необхідних речей.

4. Studencka Karta Rabatowa 

Це сучасна електронна версія популярної студентської дисконтної картки, завдяки якій студент може заощаджувати чимало коштів. Там зібрані всі акції на місця, куди любить ходити молодь – ресторани, театри та ін.

5. Kupony – KodyRabatowe.pl 

Шукайте та використовуйте купони та знижки в різноманітних магазинах та закладах. Цей додаток збирає актуальні пропозиції та промокоди, що дозволяє зекономити значну суму грошей під час покупок.

6. Too Good To Go

Це додаток, який стає все більш популярним у Польщі. Це дозволяє купувати їжу в популярних ресторанах, в яких є надлишкова або не продана їжа за значно нижчими цінами. 

7. Tiny Scan

Коли потрібно щось відсканувати, а сканер відсутній, цей додаток врятує вас! Просто зробіть фото документа, і він стане цифровим.

8. Google Translate 

Цей незамінний інструмент допоможе вам подолати мовний бар’єр. Ви можете перекласти текст в режимі реального часу. Проте будьте обережні, бо він іноді може перекладати дуже дослівно вирази. 

9. Meest 

Бажаєте передати якісь гостинці рідним та друзям? Meest сервіс відправляє посилки з Польщі в Україну.

10. Bolt

Це такий дуже універсальний сервіс, який надає послуги таксі, оренди електросамокатів та доставки їжі. Що б ви не потребували – Bolt вам допоможе.

Це список можна продовжувати вічно, оскільки існує ще безліч аналогів на вже відомі додатки.

Завантажте їх сьогодні та почніть досліджувати все, що може спростити життя в Польщі!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію