Інста-топ: найкращі локації для фото у Любліні - Univer PL

Інста-топ: найкращі локації для фото у Любліні

Життя в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Люблін — одне із найсучасніших міст у Східній Польщі та столиця Люблінського воєводства, що славиться своєю мальовничістю та красою.

Місто зібрало у собі усі атракції, що приваблюють туристів: гарно збережену історичну архітектуру, урбаністичність та красиву природу. Люблін поділений навпіл річкою Бистрице, тому красиві набережні роблять його ще більш привабливим.

Місто розвивається шаленими темпами, адже має власний діючий аеропорт, торгові центри, культурні та спортивні арени, університети та парки. Тут завжди є де погуляти та розважитись.

Однак, найбільше Люблін відомий завдяки своїй збереженій історичній спадщині. Його окрасою є Старе місто, Краківські ворота, Тринітарська та Готична вежі, а також Люблінський замок. Впевнені, що цінителі історичної архітектури знайдуть для себе багато нових та цікавих фактів.

Завдяки великій кількості університетів Люблін вважається студентським містечком. Кожного року на навчання сюди приїжджають студенти з усього світу. Тому тут є багато розваг та атракцій саме для студентів, адже окрім навчання, їм треба відпочивати.

Зважаючи на красу та естетичність Любліна, ми підготували список найкращих локацій для фото у цьому місті. Зберігайте та дивуйте своїх підписників у соцмережах оригінальними світлинами.

Starówka – частина старого міста у Любліні. Найгарніше та найпопулярніше місце для фото не лише серед туристів, але і місцевих жителів. Красиве фото тут можна зробити буквально під кожним віконечком.

Centrum Spotkania Kultur (taras) – неймовірне місце для любителів урбаністичної естетики. На самому верху скляного коридору виходять нереальні та оригінальні фотографії.

Дах торгового центру Vivo – це поєднання сучасної будівлі та природи. Адже він засіяний травою та засаджений деревами. Тут можна не лише красиво сфотографуватись, але і отримати незабутній відпочинок.

Ogród Saski, Park Ludowy – найпопулярніші парки у Любліні. Влітку вони перетворюються на справжні ліси посеред міста. Тому зробити там фотосесію із друзями – просто літній must have.

Wieża Trynitarska – найвище місце в Любліні, звідки відкривається вид майже на все місто. Тому придумайте собі образ, беріть друга-подругу із фотоапаратом та біжіть на фотосесію.

Zalew Zemborzycki – красиве місце біля Любліна, де можна гарно відпочити на березі заливу та «запилити» багато гарних фото у свій Instagram.

Lawendowe wzgórze – лавандові поля 30 км від Любліна. Липень – найкращий час, щоб зробити там фотосесію. Година їзди від Любліна – і справжній Прованс.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію