Вантажівка Coca-Cola буде у Польщі - Univer PL

Вантажівка Coca-Cola буде у Польщі

Життя в Польщі
Проголосуйте!
4 / 5

Наближається час, коли магія Різдва проникає у кожний куточок Польщі. А спогади про ту саму знамениту вантажівку з різдвяної реклами, яку ми всі пам’ятаємо з дитинства, знову оживають! Найближчим часом вона відвідає кілька міст, даруючи святковий настрій та радість всім, хто зустріне її на своєму шляху.

Історія появи мегапопулярної вантажівки

У 1995 році Coca-Cola вирішила створити рекламу, що буде пронизана атмосферою свята і тому звернулася в W.B. Doner — одного з найкращих рекламних агентств 20-го століття. Саме W.B. Doner запропонували ідею зі святковим караваном вантажівок, усіяних гірляндами. Для візуалізації ідеї запросили Industrial Light and Magic, яка мала досвід у втіленні спецефектів у фільмах “Зоряні війни”, “Форрест Гамп”, серії стрічок про Індіану Джонса та ін. До створення реклами залучили справжніх професіоналів зі світовим ім’ям. 

Ця реклама стала справжнім символом новорічних свят і викликає почуття тепла і радості. “Святковий караван Coca-Cola” став традицією, і реклама випускається щороку під час новорічних свят. 

Міста, які відвідає святкова вантажівка “Coca-Cola”:

  • 2 грудня – Слупськ
  • 9 грудня – Гнєзно
  • 16 грудня – Люблін 
  • 22 грудня – Варшава

Але це ще не все! П’яте місто, яке відвідає вантажівка Coca-Cola, буде обрано вами. Ви маєте можливість вплинути на це рішення шляхом голосування в офіційному додатку Coca-Cola. Серед міст, які можуть потрапити у список щасливчиків: Битом, Хожув, Лешно, Ельблонг, Білосток і Бохня. Тому, якщо ви хочете, щоб різдвяна атмосфера панувала у більшій кількості міст, приймайте участь у голосуванні!

Вантажівка Coca-Cola приносить радість, тепло та справжній святковий настрій! Фотозона, конкурси, атракціони, яскраві вогні і, звісно ж, святкова атмосфера залишають незабутні враження у кожного, хто побачить це на власні очі. 

Запросіть родину та друзів, готуйте свої камери та занурюйтесь у найтепліші моменти різдвяного сезону!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію