15 – 17 листопада 2012 року пройшла виставка «Освіта за кордоном» - Univer PL

15 – 17 листопада 2012 року пройшла виставка «Освіта за кордоном»

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0
В Києві (вул. Хрещатик 2) в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася щорічна виставка «Освіта за кордоном».


Найбільший в Україні захід, який присвячений вищій освіті за кордоном, та направлений на інформування українських абітурієнтів і їхніх батьків про можливість навчання у понад 60 вузах світу пройшов знову у Києві. Інформацію кожен відвідувач мав змогу отримати безпосередньо від представників різних університетів як державних, так і приватних. Виставка була розрахована на задоволення вимог різних категорій абітурієнтів: можна було отримати інформацію про безкоштовне навчання, стипендійні програми, та платне навчання. У виставці взяли участь в основному університети з Великобританії, Чехії, Угорщини, Америки, Кіпру, Німеччини, Туреччини, Австрії, Канади. Чи не найбільше було представників польських університетів, серед них і ВНЗ-партнери Українсько-польського центру освіти «UniverPL»:

• Університет Лазарського м. Варшава
• Університет Сівітас, м. Варшава
• Краківський університет економіки, м. Краків
• Краківська Академія ім. Анджея Фрича Модживського, м. Краків
• Університет Підприємництва та Адміністрації, м.Люблін
• Університет Суспільно-Природничих наук ім. В. Поля, м.Люблін
• Державний Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської, м.Люблін

Колектив Українсько-польського центру освіти «UniverPL» також прийняв участь в міжнародній виставці і допомагали партнерським ВНЗ представити їхні освітні пропозиції.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію