Чи впливає ситуація на польському кордоні на роботу UniverPL? - Univer PL

Чи впливає ситуація на польському кордоні на роботу UniverPL?

Інші теми
Проголосуйте!
4 / 5

Останнім часом ситуація на польському кордоні стала складною через застій великої кількості вантажних автомобілів, що перевозять зерно з України. Ми розуміємо, що ви всі занепокоєні цією ситуацією. Тому хочемо прояснити декілька моментів. 

Чи впливає це на роботу компанії?

Наша відповідь – ні.

Команда UniverPL працює в звичному режимі. Ми продовжуємо вести свою діяльність безперервно, виконуючи всі обов’язки перед нашими клієнтами та партнерами. 

І наразі активно готуємося до 5-денної освітньої поїздки університетами Польщі, яка відбудеться з 8 по 12 квітня.

Наші співробітники, як завжди, на зв’язку, тому консультації щодо вступу до навчальних закладів Польщі є доступними. 

Чи можна перетинати кордон у цей період? 

Дійсно, ситуація з перетином кордону може змінюватися в залежності від останніх новин, але досі, попри протести польських перевізників чи фермерів, пасажирські перевезення продовжують здійснюватися. Тому, якщо у вас є необхідність в подорожі, перетин кордону залишається доступним. Головне дотримуватися всіх правил, мати при собі всі необхідні документи.

Яке ставлення до українських студентів? 

У польських університетах навчається значна кількість українців, загалом польське суспільство, а особливо, викладачі навчальних закладів доброзичливо та привітно ставляться до студентів з України і ситуація, яка сталась на кордоні цього не змінює, що підтверджується зворотнім звʼязком від самих студентів. Також додатково ми зв’язалися з кількома нашими перевізниками, поспілкувалися, безпосередньо, про ситуацію на кордоні та про те, як відбуваються перевезення, і отримали підтвердження того, що пасажирські перевезення не блокуються. 

Навчальні заклади працюють у звичному режимі та навчальний процес для українських студентів не зазнав жодних змін. Університети продовжують надавати якісну освіту, а студенти отримують доступ до всіх необхідних ресурсів.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію