Місія UniverPL - Univer PL

Місія UniverPL

Інші теми
Проголосуйте!
5 / 5

UniverPL – надійний партнер для українських абітурієнтів, які мріють про якісну європейську освіту у Польщі. 

Наша місія полягає в наданні бездоганного сервісу з підготовки та вступу до польських вищих навчальних закладів. Ми працюємо, щоб зробити вашу освітню мрію досяжною та легкою.

Кожна людина має право на високоякісну освіту, і ми допоможемо вам це реалізувати. До вибору наших послуг пропонується все необхідне, щоб стати студентом польських ВНЗ, а також ліцеїв та технікумів:

  1. Процедура вступу
    Ми супроводжуємо вас від моменту збирання необхідних документів до отримання листа про зарахування в університет.
  2. Курси польської мови
    З командою UniverPL ви можете вивчати польську мову як з нуля, так і підвищувати свої знання до найвищого рівня. Ми є найбільшою онлайн-школою в Україні з вивчення польської мови.
    Наші викладачі – це професійні філологи полоністи з великим досвідом роботи. Тому вони налагоджують індивідуальний підхід до кожного студента. В результаті випускники отримують сертифікат із затвердженим рівнем знання польської мови, який в майбутньому буде слугувати візитною карткою.
  3.  Літній мовний табір
    Вашим найкращим рішенням буде провести літо з користю. Ви познайомитися з новими людьми, які з’їжаються з усієї України у Варшаву для спільної мети – удосконалювати знання польської мови та пройти демо версію студентського життя.
  4. Освітній тур
    Це 5-денна подорож містами Польщі, а саме – Люблін, Варшава, Краків. Де майбутні студенти та їх батьки мають змогу ознайомитися з рейтинговими університетами, умовами навчання та проживання студентів у Польщі і додатково насолодитися екскурсіями в кожному з міст.

Чому варто обрати UniverPL ?

  • Нам довіряють та рекомендують! 
  • 9000+ студентів успішно вступили до ВНЗ разом з нами.
  • Ми лідери на ринку! Понад 12 років досвіду, тому знаємо всі тонкощі в освітній сфері.
  • Офіційно співпрацюємо з 35 престижними навчальними закладами Польщі.
  • Завжди на зв’язку! Протягом першого року супроводжуємо і підтримуємо студентів у Польщі.

На цьому наша діяльність не завершується! Ми вдячні, що обираєте нас, завдяки цьому ми маємо можливість підтримувати нашу країну в такі нелегкі часи, адже з кожної оплати за послуги компанія передає частину на потреби армії. Разом до перемоги!

Якщо ви хочете дізнатися більше інформації про польські університети, освітній тур чи вивчення мови, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта. 

Команда UniverPL зв’яжеться з вами та проконсультує. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію