Інформаційна атака на UniverPL - Univer PL

Інформаційна атака на UniverPL

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0

Сьогодні упродовж дня відбувалася інформаційна атака на гугл-профіль нашої компанії.

Упродовж кількох годин нам безперервно залишали відгуки з однією зірочкою, для того, щоб зробити рейтинг компанії максимально низьким. Жоден відгук не містить тексту чи конструктивних зауважень до роботи компанії. Усі ці відгуки належать ботам, оскільки гугл-аканти, з яких вони написані, були нещодавно створені, і серед наших клієнтів немає людей з аналогічними прізвищами та іменами. Крім того, ця акція була навмисне спланована у вечір вихідного дня, щоб унеможливити швидку реакцію з нашого боку.

За останні 3 роки UniverPL стала найбільшою компанією, яка допомагає українським абітурієнтам вступати до польських навчальних закладів. 

Тому ми пов’язуємо цю інформаційну атаку з діяльністю наших конкурентів і спробою підірвати нашу репутацію в активний період вступної кампанії.

 Тим більше, що упродовж останніх двох місяців ми мали конфлікт з однією з компаній-конкурентів, яка використувала назву нашого бренду у своїй онлайн-рекламі та намагалася ввести в оману потенційних клієнтів.

Ми ніколи не опускаємося до того, щоб фальсифікувати відгуки, або ж дискредитувати інші компанії, що працюють на ринку.

Ми просимо усіх студентів та їхніх батьків, яким ми допомогли успішно вступити до своїх навчальних закладів, поділитися реальними враженнями про нашу роботу і написати правдивий відгук на нашій гугл-сторінці.

Зараз для нас це важливо як ніколи)

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію