І знову батьки та абітурієнти відвідали університети Польщі - Univer PL

І знову батьки та абітурієнти відвідали університети Польщі

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

З 19 до 23 листопада 2013 року успішно пройшла планова ознайомча поїздка до кращих університетів Польщі. Цього разу зібралася велика кількість бажаючих з різних куточків України для того, щоб ближче та безпосередньо познайомитися з освітньої пропозицією вузів Любліна, Варшави та Кракова. Група майже з 50 учасників освітнього туру відвідала Державний Університет Марії Кюрі-Склодовської (м.Люблін), Університет Суспільно-Природничих наук ім. В.Поля (м.Люблін), Університет Підприємництва та Адміністрації (м.Люблін), Університет Менеджменту (м.Варшава), Універсилет Леона Козмінського (м.Варшава), Польско-Японський Університет Інформаційних Технологій (м.Варшава), Академію Фінансів та Бізнесу VISTULA, Краківську Академію ім. А.Ф.Моджевського та Краківський Державний Економічний Університет.

Як завжди, протягом 5 днів учасники ознайомчої поїздки почули презентацію в кожному з вузів та отримали роздатково-інформаційні матеріали. Крім того, усі мали змогу поспілкуватися з працівниками університетів, студентами з України, що навчаються в Польщі, подивилися навчальні та спортивні зали, лабораторії, бібліотеки, їдальні при вузах, а також ознайомилися з умовами проживання студентів в кількох гуртожитках різного типу. Також були проведені короткі екскурсії по містах Польщі, а в самий останній день, майже шість годин було потрачено на шопінг та подарунки рідним.

Кожен з Вас також може взяти участь в 5-ти денній ознайомчій поїздці до 9 відомих вузів Польщі, що дасть Вам змогу більш чітко та свідомо обрати майбутній університет для себе або своєї дитини.

Детальну інформацію про освітні тури, реєстрацію учасника та найближчу дату такої поїздки можна дізнатися тут.

Запрошуємо Вас до перегляду повного фотозвіту даної події в нашій групі в соціальній мережі Вконтакті.

wsm_univerpluek_univerplpolsko_japonska_szkolakrakow_univerplka_univerpl

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію