Чому варто поїхати в освітній тур? - Univer PL

Чому варто поїхати в освітній тур?

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

З 08.07 по 12.07 Українсько-Польський Центр Освіти “UniverPL” організовує освітній тур, який точно необхідний вам, якщо ваша шкільна історія добігає кінця. 

Що таке освітній тур?

Це заздалегідь спланована та продумана поїздка до польських вищих навчальних закладів та гуртожитків, яка може принести багато користі тим, хто хоче отримати освіту в Європі. 

Ми стартуємо зі Львова та разом вирушаємо у 3 міста Польщі – Люблін, Варшава, Краків.

Для кого підходить освітній тур? 

Ця подорож буде цікавою для тих, хто ще вагається стосовно вибору спеціальності або навчального закладу. 

Зазвичай, освітній тур користується попитом серед абітурієнтів та їх батьків. Адже рішення про вступ є важливим як для майбутніх студентів, так і для їх родин.

Ви на власні очі зможете побачити умови навчання, прогулятися кампусами, відвідати бібліотеки, спортзали та навчальні корпуси.

Разом ми завітаємо до приватних та державних університетів:

Люблін

  • Академія Прикладних Наук Вінцента Поля
  • Державний Університет Люблінська Політехніка
  • Державний Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської

Варшава

  • Університет Лазарського
  • Польсько-Японська Академія Інформаційних Технологій
  • Економіко-Гуманітарна Академія 

Краків

  • Краківська Академія ім. А.Ф. Моджевського
  • Краківський Економічний Університет
  • Ягеллонський Університет

Також зможете оцінити, як виглядають студентські містечка, де в майбутньому ви, можливо, будете проживати. До програми входять такі гуртожитки, як Student Depot Duet, Student Depot Wilanowska та Zeitraum. 

Під час туру на презентаціях університетів будуть присутні студенти та представники ВНЗ, тому ви отримаєте інформацію із перших вуст. 

Вони поділяться своїм досвідом навчання, розкажуть про особливості вступу та навчального процесу, дадуть відповіді на всі ваші запитання. 

Від наших клієнтів ми постійно отримуємо фідбек і Наталія Присяжнюк, колись поділилася своїми враженнями в інтерв’ю – “Після першої зустрічі прийняли рішення їхати в “Освітній тур” містами Польщі і дивитися на навчальні заклади. Тому, що одне діло погортали буклети про ці університети, а зовсім інше побачити їх та відчути атмосферу. Під час подорожі я спілкувалася з іншими батьками і у багатьох змінилася думка після туру. Тому, що вони думали вступали в один університет, а коли походили по навчальним закладам , то змінили своє рішення. Загалом нам дуже сподобалася ця поїздка. Хоча тоді молодша донька була у середній школі на відміну від старшої, яка була в 11 класі, ми все одно везли обох.”

Реєстрація на освітній тур ще триває! Поспішайте!

Деталі можна знайти тут. Або зателефонуйте нам для безкоштовної консультації. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію