Яке місто обрати для навчання - Univer PL

Яке місто обрати для навчання

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Тема навчання в Польщі за останні ..надцять років набрала великої популярності серед батьків та абітурієнтів з України, згідно аналізу Google Trends. І якщо раніше запити про навчання містили більш загальний характер, то зараз людей цікавлять деталі: в якому місті комфортніше жити студенту, який навчальний заклад обрати та навіть запити конкретних ВНЗ та спеціальностей. 

Дійсно, люди стали більш обізнані та добре розуміють переваги навчання в Польщі, тим паче у наші складні часи, коли безпека навчання займає перше місце при виборі країни. З гордістю та легкою печаллю батьки відпускають своїх дітей саме до Польщі.

 

З 2022 року абітурієнти та їх батьки свідомо обирають навчання за безпечних умов, де отримані знання допоможуть майбутньому розвитку нашої країни. 

 

Тож відповідаючи на детальні запити від аудиторії, яке місто обрати для навчання, ми ділимось із вами інформацією отриманою від студентів кожного з міст-партнерів: 

Варшава 

Серед молоді, які вступили до ВНЗ, місто Варшава є мега популярним. Тут є гарні навчальні заклади, безліч спеціальностей, високий рівень життя та багато можливостей. Місто велике і для адаптації підійде більше тим, хто вступає після 11-го класу.

ВНЗ, які ви можете розглянути для вступу за цим посиланням – тут.

Краків

Краків є одним з найпопулярніших місць у світі зі своїм історичним і унікальним шармом. Старе місто і Вавель є у світовій спадщині Юнеско. Тут трепетно бережуть історію та культурну спадщину.  При цьому місто популярне і серед студентів. У Кракові знаходиться найстаріший університет Польщі – Ягеллонський університет, що заснований 12 травня 1364 року. Університет приваблює не лише студентів, а ще і туристів з різних куточків світу. 

Краків – це уособлення королівської розкоші і класний трамплін для старту в міжнародній кар’єрі.

ВНЗ, які ви можете розглянути для вступу за цим посиланням – тут.

Люблін 

Люблін — місто побратим Львова. 

Люблін називають душевним містом самі студенти, адже окрім навчання в гарних університетах, є можливість щодня гуляти по чудовому місту з історичними пам’ятками.

Для молоді в місті також обладнані спортивні майданчики, тренажерні зали, бібліотеки, приміщення для наукових та творчих гуртків. Здається, в місті всі почуваються безпечно, жителі та гості міста насолоджуються життям, читаючи книгу в центрі міста чи сидячи на пікніку на зеленій галявині посеред Любліна. 

Великим плюсом навчання у цьому місті можна назвати близькість з кордоном України, тому студенти з Любліна часто можуть приїздити додому під час канікул.

ВНЗ, які ви можете розглянути для вступу за цим посиланням – тут.

Вроцлав

Готична архітектура, неймовірні різдвяні ярмарки та вроцлавські krasnale (маленькі гноми, які є родзинкою міста) приваблює не лише туристів, а ще й студентів. 

Вроцлав — потужний інноваційний центр, в якому оселилися філії відомих компаній, наприклад, Google, HP Inc., Volvo…

Щороку у місто приїздить величезна кількість іноземних студентів, тому що якість навчання, наприклад, у Вроцлавській політехніці цінується роботодавцями. Згідно статистики, 65% випускників знаходять роботу вже впродовж перших місяців після отримання диплому. 

ВНЗ, які ви можете розглянути для вступу за цим посиланням – тут.

Щецин 

Заглиблюючись в історію, Щецин є великим міжнародним портом, центром суднобудування, тому найпопулярніший вуз – Політехніка Морська у Щецині, а по європейським міркам, тут надзвичайно недорого вчитися.

Популярність міста серед студентів тільки набирає обертів, тому для швидкої адаптації місто неабияк підходить. Також, у статті про Щецин ви знайдете чимало цікавої інформації.

Якщо ви бажаєте отримати детальну консультацію щодо вступної кампанії, заповніть анкету абітурієнта на нашому сайті.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію