Вістула: вступна кампанія, знижки та стажування - Univer PL
Студенти UniverPL

Вістула: вступна кампанія, знижки та стажування

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Представник Академії Фінансів та Бізнесу Вістула, директор міжнародного офісу Леонід Маркусик розповів про особливості вступної кампанії, стипендії та знижки.

Що таке Академія Фінансів та Бізнесу Вістула?

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула  – це приватний міжнародний університет у Варшаві, який був заснований в 1996-му році. 

В університеті вчаться представники із понад 40 країн, що засвідчує функціонування комфортного полікультурного університетського середовища.

Тривалий час Вістула лідирує в численних освітніх рейтингах. У 2011-му році Університет отримав престижний сертифікат «Університет Лідерів». У 2013 році Академія зайняла почесне 6 місце серед приватних вишів у рейтингу «Perspektywy». А вже у 2015 році – 2-ге місце серед приватних університетів у рейтингу «Perspektywy» за кількість студентів-іноземців.

Навчання відбувається польською та англійською мовами. Наразі більшість студентів вчаться англійською.

Які основні напрямки навчання в університеті?

Найпопулярнішими є напрямки: комп’ютерні технології, правління, фінанси та міжнародні відносини. Також популярними є напрямки, що пов’язані із туризмом та вивченням іноземних мов.

Скільки коштує навчання?

Англомовне навчання вартує 2500 євро за рік, а польськомовне — 1450.

Стипендії та знижки на навчання для українців

Наразі університет не має безкоштовного навчання.

Однак пропонує 20% знижку на перший рік навчання для тих, хто заплатить за навчання до 30-го квітня. А ті, хто оплатить до 30-го квітня навчання за цілий рік, отримають два місяці курсів польської мови безкоштовно.

Як вступити до Вістули?

Для вступу до університету абітурієнт повинен надати атестат про закінчення школи із середнім балом не менше, чим 7,2. Також їм необхідно пройти онлайн співбесіду із представниками навчального закладу, аби продемонструвати рівень знання мови.

Мінімальний рівень знання польської мови — B1.

Англійську мову необхідно знати на рівні B2. Університет проводить із абітурієнтом онлайн співбесіду, а також тестування. Однак, якщо кандидат вже має міжнародний сертифікат про знання мови, тоді достатньо лише інтерв’ю.

Чи відбудеться вступна кампанія?

Так, відбудеться.

Які є програми подвійних дипломів для студентів?

Вістула має підписаний договір із швейцарським університетом Business and Hotel Management School (BHMS). Тому після двох років навчання студенти можуть поїхати вчитись у швейцарське містечко Люцерн. Після навчання вони отримають польський та швейцарський дипломи про вищу освіту. Це фактично відкриває їм ринок праці усього світу.  Однак, ця програма є досить дорогою, і не кожен студент може собі її дозволити.

Також університет має підписаний договір із Hilbert college, що знаходиться у США. Студенти Вістули мають змогу провчитись там один рік. Програма закінчується двомісячним стажуванням в одній з американських компаній.  Ціна участь у програмі є меншою, чим в BHMS.

Також університет має договір з фінським університетом. Студенти Вістули можуть вивчати там менеджмент та комп’ютерні технології. Один рік вони повинні вчитись у Вістулі, один у Фінляндії, потім знов у Вістулі і отримають два дипломи. Участь у програмі є безкоштовною.

Erasmus — це програма, поширена у багатьох університетах. За допомогою неї студенти мають змогу поїхати на навчання до інших університетів Європейського Союзу та отримувати стипендію. Термін навчання становить від одного семестру — до року. Також ця програма допомагає покрити фінансові витрати на стажування у міжнародних компаніях.

Для того, щоб дізнатись більше інформації, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію