Новий напрямок в Університеті Лазарського (UL) – Бізнес аналітика - Univer PL

Новий напрямок в Університеті Лазарського (UL) – Бізнес аналітика

Вступ
Проголосуйте!
1 / 1

Університет Лазарського – престижний освітній заклад, який відомий своєю високоякісною освітою та академічними звершеннями. Він не зупиняється на досягнутому та розширює свої можливості. Тому з радістю оголошує про новий сучасний напрямок навчання – бізнес аналітика (BA in Data Science). 

У сучасному світі, де конкуренція стає все більш жорсткою, бізнес-аналітики є невід’ємною частиною успіху підприємств. Це фахівці, які спеціалізуються на виявленні тенденцій, моделюванні бізнес-сценаріїв, прогнозуванні результатів та розробці рекомендацій для вдосконалення ефективності компанії. Саме такі спеціалісти вміють прогнозувати майбутнє бізнесу і поки бізнес живе, ця професія буде актуальною. 

Тому запуск нового напрямку відкриває безліч можливостей для студентів, які зацікавлені у розвитку кар’єри в цьому секторі. Курс включає у себе 2170 годин офлайн занять, і додатково 420 годин онлайн-навчання на платформі Coursera. Важливо зазначити, що курси на платформі Coursera доступні українським студентам безкоштовно, що робить навчання більш доступним та зручним. 

Мова викладання цього напрямку виключно англійська. Це вимагає від студентів знання мови не нижче рівня В2. Такий підхід дозволяє студентам не тільки поглибити свої знання в галузі бізнес аналітики, але й покращити свої комунікативні навички англійською, що стає надзвичайно корисним у бізнес-середовищі.

Це нелегкий напрямок, мова йде про високий рівень знання математики та аналітичного способу мислення. У процесі навчання  в університеті Лазарського студенти матимуть змогу розвинути свої навички у цих областях. Для прикладу, ось предмети у 1 семестрі: 

  • логіка;
  • філософія;
  • алгебра;
  • бізнес англійська.

Студенти матимуть можливість вивчити різноманітні інструменти та мови програмування, зокрема Python. Одна з найпопулярніших мов програмування у сфері аналізу даних. Вивчення Python є важливою складовою процесу становлення успішного бізнес-аналітика.

Університет Лазарського прагне мотивувати студентів, а саме ті, хто успішно досягає високих результатів, можуть бути звільнені від письмових екзаменів.

Якщо ви закінчуєте перший рік навчання з хорошими оцінками + на платформі Coursera матимете більше 80% пройдених завдань, тоді буде шанс отримати додаткові бонуси:

  • знижка на 2 рік навчання; 
  • оплачувана практика на базі університету.

 

Вартість навчання в рік “BA in Data Science” складає 5 640 євро. 

Не втрачайте шанс отримати цінні знання та стати частиною активного студентського життя університету Лазарського. Розпочніть свій шлях до кар’єрного росту вже від першого року навчання в університеті!

Щоб отримати більше інформації про даний напрямок навчання, заповніть Анкету абітурієнта на нашому сайті. 

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію