Вступ 2023 успішно відбувся - Univer PL

Вступ 2023 успішно відбувся

Вступ
Проголосуйте!
4 / 4.3

Цілий рік спільно зі студентами та їх батьками було віддано підготовці до важливого кроку – вступу до польського вищого навчального закладу. Зібрати документи, вивчити нову мову та підготуватися до дорослого життя – це був дуже відповідальний етап. І нарешті, надійшов той момент, коли всі отримали довгоочікуваний лист із повідомленням про зарахування! 

Величезну кількість українців з різних куточків України та тих, хто через війну перебувають  за кордоном, об’єднала одна спільна освітня мрія. Впродовж всього вересня студенти група за групою відправлялись до різних міст Польщі. Можна було спостерігати зворушливі моменти прощання батьків зі своїми дітьми. Сльози щастя, обійми та обіцянки дзвонити частіше були скрізь. Батьки підтримували дітей, даруючи їм найкращі побажання та найтепліші слова.

Варшава, Краків, Люблін, Вроцлав – кожне з цих міст вітає наших студентів з відкритими обіймами. По дорозі до Польщі, хлопці та дівчата не гаяли часу та вже почали знайомитися один з одним. Вони обговорювали свої майбутні плани та намагалися з’ясувати, хто з них буде жити в одному гуртожитку чи навчатися разом в університеті. 

І зараз, коли всі студенти вже поселені у гуртожитки, адаптувалися до нового місця та відвідують пари, дуже приємно отримувати теплі відгуки від них та батьків – це найкраща нагорода для нашої команди. Дякуємо, що обрали саме нас!

Наша робота ніколи не зупиняється.  Ми активно почали займатися вступом 2024. Команда завжди готова допомогти іншим українським молодим людям здійснити свої освітні мрії та розпочати новий етап у своєму житті. Тому, якщо ти зацікавлений польською освітою, то звертайся до нас. Ми маємо багато корисної інформації. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію