Маєш Карту Поляка – навчайся безкоштовно! - Univer PL

Маєш Карту Поляка – навчайся безкоштовно!

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0
Університет Марії Кюрі-Склодовської запрошує на безкоштовне навчання абітурієнтів з України, що мають Картою Поляка. Зареєструйся на нашому сайті до 4 липня 2012 року та стань студентом державного університету в м.Люблін (Польща).

Для того, щоб стати абітурієнтом престижного та відомого державного університету Польщі з Картою Поляка, необхідно зареєструватися на нашому сайті, заповнивши анкету абітурієнта.

Після цього, Вам потрібно пройти співбесіду українською мовою, в нашому офісі в Києві (або представництві в Рівному чи Харкові), для визначення мотивації та цілеспрямованості. Після успішного проходження співбесіди Вам необхідно надати по списку:

  • Копію українського паспорту
  • Копію ідентифікаційного коду
  • Копію карти поляка
  • Копію закордонного паспорту (при наявності)
  • Копію свідоцтва про народження
  • Реєстраційний внесок – 85 злотих (приб. 22 євро)
  • Копію атестату та додаток до нього
  • Результати ДПА (державна підсумкова атестація)

При вступі враховуються оцінки атестату: на конкурсній основі на безкоштовне навчання пройдуть ті абітурієнти, що мають від 8 до 12 балів (враховуються дві основні, найвищі оцінки за основними предметами, які будуть стосуватися навчання). Жодних іспитів для абітурієнтів з України при наявності карти поляка здавати не потрібно. Абітурієнта можуть запросити на співбесіду з представником університету, яка буде проходити в Україні в другій половині літа, для перевірки рівня володіння польською мовою.

Офіційне оголошення результатів першого списку відбудеться 11 липня 2012 року, другого списку 18 липня 2012 року (третій список, за необхідності, буде оголошено пізніше).

Винятком є декілька напрямків. При вступі на художній, музичний напрямок чи логопедію необхідно зареєструватися до 1 липня 2012 року. Крім того, дані напрямки передбачають перевірку здібностей у вигляді екзаменів, що будуть проходити в перший тиждень липня.

Державний Університет Марії Кюрі-Склодовської в м. Люблін (Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie – UMCS) це один з найвідоміших, престижних та найбільших державних університетів Польщі, що був заснований 23 жовтня 1944 році. Вуз має 10 факультетів (в яких налічується 39 напрямків та понад 120 спеціальностей), студмістечко, 8 гуртожитків, велику кількість спортивних залів, культурних осередків та 6 клубів. В університеті навчається понад 30 тис. студентів на трьох освітніх рівнях: бакалавр, магістр, PhD. Щороку університет входить за рейтингом в десятку найбільш престижних навчальних закладів Польщі.

Для того, щоб детальніше познайомитися з даним університетом, напрямками та спеціальностями – пройдіть по ссилці.

Для того, щоб подати заявку на безкоштовне навчання заповніть анкету абітурієнта.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію