Бажаєш навчатися в одній з найкращих у світі бізнес-шкіл – тоді Академія Леона Козмінського для тебе! - Univer PL

Бажаєш навчатися в одній з найкращих у світі бізнес-шкіл – тоді Академія Леона Козмінського для тебе!

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Академія Леона Козмінського у м. Варшава є відомим науково-навчальним закладом з підтвердженою Акредитацією найвищих навчальних і дослідницьких стандартів у галузі менеджменту, фінансів, права, економіки, управління, соціології та психології бізнесу. Університет посідає перше місце серед приватних вищих навчальних закладів Польщі.

Серед Акредитацій бізнес-шкіл світу, найбільш престижними і важкими для отримання є EQUIS, AMBA і AACSB (так звана «Потрійна Корона» в Акредитації). На сьогодні, менше 70-ти бізнес-шкіл (лише 1%) в світі мають ці три акредитації одночасно. У 2011 році Університет Козмінський ввійшов в цю престижну групу. Що це означає для Вас? Це гарантує, що навчання в Академії Леона Козмінського буде проходити на високому рівні, а диплом визнаватиметься у всьому світі бізнесу.

Заснований в Брюсселі, Європейський фонд розвитку менеджменту (EFMD) оцінює якість навчання та можливості розвитку в бізнес-школах. В даний час, всього 149 установ отримали престижну акредитацію EQUIS. Академія Леона Козмінського став першим університетом у Центральній і Східній Європі, який отримав дану акредитацію.

Асоціація MBAs (AMBA) підтверджує високу якість освітніх послуг серед програм МВА. Акредитація AMBA враховує такі фактори, як оцінка навчального закладу і його можливостей, програм, професійність персоналу, досягнення студентів, і лише 2% бізнес-шкіл в світі відповідають всім стандартам, які вимагаються акредитацією AMBA. Академія Леона Козмінського отримала свою акредитацію AMBA в червні 2008 року.

Асоціація з розвитку вищих шкіл бізнесу (AACSB) є одним з найдавніших органів з акредитації бізнес-шкіл у світі – і в даний час, менше 6% всіх бізнес-шкіл в світі отримали цю акредитацію, включаючи Академію Леона Козмінського.

Висока позиція вузу на ринку освітніх послуг Польщі та Європи також підтверджується званнями і нагородами, які Університет отримав від Міністра науки та вищої освіти (Оскар 2010 року).

З 2009 року Університет Козьміньского був включений в список найпрестижніших Університетів, опублікований “Financial Times”, як найкращий польський навчальний заклад. “Наша присутність в рейтингах “Financial Times” стала основним фактором міжнародної стратегії Університету”, – коментує професор Вітольд Білецький, ректор Університету Козьмінського. “Польський ринок освітніх послуг скорочується через несприятливу демографію, деякі університети закриваються, так як не можуть залучити достатню кількість студентів, в той час як наші зусилля не обмежуються лише Польщею, ми виходимо й на міжнародний ринок освітніх послуг. І результати варто відзначити: у нас є більш ніж 1000 міжнародних студентів з більш ніж 60 країн світу. Я знаю, що багато з них обрали Польщу, так як вони помітили наш Університет в престижних світових рейтингах освітніх послуг”.

Відомо, що випускники EMBA Академії Козмінського після закінчення навчання, набагато швидше просуваються карʼєрними сходами й заробляють набагато більше, ніж інші. «Financial Times» відзначає, що через три роки після отримання диплома, вони досягають середнього заробітку в розмірі 150 тисяч доларів на рік.

Академія Леона Козмінського дає можливість навчатися в чотирьох різних країнах (Велика Британія, Франція, Німеччина, Португалія), чотирьох престижних університетах в рамках однієї програми Міжнародного менеджменту і отримати два дипломи одночасно.
Студенти Академії Леона Козмінського отримують не лише якісні теоретичні знання, але і практичні, які відповідають потребам ринку праці. Навчальні програми створюються на основі співпраці з представниками ведучих міжнародних компаній. Викладачі Університету – відомі спеціалісти, які мають практичний досвід в області бізнесу, консалтингу та управління. Практики, які пропонуються Університетом, проходять як в польських, так і в міжнародних компаніях. Студенти мають можливість поїхати на навчання по обміну в більш ніж 200 університетів-партнерів Академії. В Університеті регулярно проходять зустрічі студентів з відомими світовими особистостями: лауреатами Нобелівських премій, успішними бізнесменами, лідерами суспільного життя.

Випускники Університету Козмінського – затребувані фахівці в Польщі та за кордоном. Основні цінності, які базуються на якісному навчанні, винахідливості, ефективності та поваги до етичних принципів, були основою для заснування Університету в 1993 році, і послідовно передаються випускниками з року в рік.

Дізнатися більше про вуз, напрямки, спеціальності та ціни за навчання Ви можете за посиланням.

Щоб стати студентом цього або іншого університету Польщі, потрібно заповнити анкету абітурієнта.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію