Як вивчити польську та адаптуватися до життя у Польщі  - Univer PL

Як вивчити польську та адаптуватися до життя у Польщі 

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
0 / 0

Плануєш навчатися у Польщі, але ще не почав вчити польську мову?

Саме час записатися на курси польської онлайн, а влітку ще й поїхати у мовний табір від UniverPL. Літній табір у Варшаві – це місяць інтенсивного вивчення польської разом з такими ж юнаками та дівчатами з українських міст та містечок. 

Чому варто вивчати польську мову саме в Польщі?

Вивчення польської мови у Варшаві має безліч переваг, оскільки це дозволяє стати поглиблено зануреним в мовну та культурну атмосферу країни. Найважливіше у вивченні будь-якої іноземної мови – її практика. Авжеж, в мовному таборі з UniverPL всі викладачі є носіями мови (native speakers). Саме це і є вирішальним фактором у виборі мовного табору. Всі учасники  в перший день проходитимуть тестування на знання мови, щоб визначити рівень кожного та мати можливість розподілити по групам до 15 осіб. Кожна група матиме свого викладача. Заняття проводяться щоденно  за авторськими методиками. Це і лекції з граматики, і “розмовні клуби” в межах групи, і перегляди фільмів та їх обговорення. В повсякденному житті під час перебування у столиці Польщі, учасники  мовного табору матимуть можливість почути справжню польську від місцевих жителів.

Адаптація у Польщі – це 4 тижні самостійного студентського життя, адже вся група кожного дня матиме справжні лекції польської мови в одному з університетів Варшави, проживатиме у гуртожитку для студентів, навчиться організовувати свій побут, враховуючи похід до супермаркету та приготування смачних сніданків собі та сусідам по кімнаті, дізнається як користуватися громадським транспортом в іншій країні.  Такий місяць “тренування” дорослого життя неабияк загартовує молодь, надає сміливості рухатися далі – обирати університет і бути студентом. 

Крім занять з вивчення мови на учасників очікує й розважальна програма:  спортивні ігри, танці, екскурсії по Варшаві, відвідування цікавих місць, фотосесія і багато цікавого.

Для тих, хто вагається, їхати, чи ні разом з UniverPL до мовного табору, найкращою рекомендацією буде відгук тих, хто вже мав такий досвід.

Приміром, Марія Шевченко, студентка Академії ім. Козьмінського, одного з престижних ВНЗ Варшави, під час вивчення польської мови вирішила скористатися нагодою та  зробити крок у самостійне життя – поїхала до мовного табору з UniverPL, і не пошкодувала.  

Дівчина відгукується про час, проведений з іншими учасниками так:

“Загалом, мовний табір був неймовірним – це самостійне життя у Варшаві протягом місяця. Вивчали польську мову  на інтенсивному курсі, відвідували кожного дня заняття в університеті, робили домашнє завдання. Дізналися як користуватися транспортом в іншому місті, навіть більше, в іншій країні, де цей процес налагоджений зовсім по-іншому, ніж у нас. А життя окремо від батьків відчувалося інакшим, бо всі разом (вся велика група) мешкали в студентському гуртожитку з друзями, навчилися готувати для себе їжу і ще всього багато… Словом, проживали життя студента.

Крім курсів було багато цікавого – відвідували музеї, прогулювались містом, були у “Старому Місті”. Я знайшла собі багато друзів і продовжую з ними спілкуватися й зараз. Неймовірно, що до тепер я підтримую спілкування з друзями, з якими познайомилася ще під час мовного табору.

Спокійно можу до них написати, про щось запитати, попросити про допомогу і я отримаю допомогу від них. І це супер!”

Набір до мовного табору триває, тож, поспішай записатися!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію