Фінальний тиждень мовного табору UniverPL 2023 - Univer PL

Фінальний тиждень мовного табору UniverPL 2023

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
6 / 5

За останні сім днів, ми встигли відвідати безліч цікавих місць та провести незабутній час разом. Спільно організували гриль-вечірку, грали у волейбол і просто насолоджувались атмосферою літнього табору. 

 Коли термометр показував +34, басейн став нашим справжнім  порятунком. Усією дружньою компанією цілий день пірнали у басейн та засмагали на сонечку, це заряджало нас енергією та гарним настроєм. 

Однією з найцікавіших екскурсій була у Zamek Krolewski, де ми мали можливість познайомитись з історичним багатством Польщі. Ми дізналися, що колись цей палац слугував резиденцією князів Мазовецьких, а пізніше став резиденцією королів. Палац вражає своєю розкішною архітектурою  та розмаїттям позолоти.

У четвер ми влаштували святкову вечірку, яка відбулася на честь завершення табору. Справжньою родзинкою свята став величезний  смачний торт у 15 кг.  

А у п’ятницю була вже офіційна частина завершення мовного табору – врученням сертифікатів, які затверджують знання польської мови чи англійської мови на відповідному рівні. Наші курсанти наполегливо і старанно навчались і вкінці тішились своїми результатами. Наприклад, Оксана Сидоренко поїхала з нами у табір вдруге, та затвердила свої знання на рівень С1, що свідчать про її  старанну працю. 

Крайній вечір в таборі був емоційним. Збір валіз, останні обійми та зворушливе прощання – все це переплітається з приємними відчуттям, що час у таборі був проведений найкращим чином. 

Фінальний тиждень Мовного Табору UniverPL став завершальною нотою цієї незабутньої подорожі. Нові знайомства, здобуті знання та враження – залишаться у серцях дітей назавжди. 

Незабаром ми знову зустрінемось, щоб продовжити цю захоплюючу мовну подорож разом!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію