Вивчай польську разом з UniverPL - Univer PL

Вивчай польську разом з UniverPL

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
4 / 4.3

Існує міф, що живе спілкування з викладачем є найефективнішим способом вивчення нової мови. Але чи так це? 

На нашу думку, ні! Тому що ефективність вивчення мови залежить від багатьох чинників, і саме жива комунікація не завжди є вирішальною.

По-перше, одним із ключових аспектів успішного вивчення мови є наявність якісної та добре структурованої навчальної програми. Вона повинна враховувати всі аспекти мови, від граматики до лексики, та включати різні види вправ для розвитку навичок читання, письма, слухання та усного спілкування.

По-друге, важливо знайти викладача, який може надати вам належну підтримку, вказувати на помилки та надихати на подальше вивчення.

По-третє, потрібно мати чітку відповідь на питання “Чому я вивчаю цю мову?”.  Без встановленої мети може бути складно залишатися замотивованим і досягати успіху. 

Сьогодні ми розкажемо чому вивчення польської мови у форматі онлайн разом з UniverPL є не менш ефективним способом засвоєння матеріалу для всіх, хто планує вчити мову. 

Чому ефективно вивчати мову майбутнім студентам разом із нами?

UniverPL – найбільша в Україні онлайн-школа польської мови.

  1. Нам довіряють. Понад 9000 студентів UniverPL успішно вступили до навчальних закладів Польщі, а починали вступ з вивчення мови у нас.
  2. Сертифікат. Наші випускники отримують сертифікат із затвердженим рівнем знання польської мови, що є важливою візитною карткою. 
  3. Легкий формат вивчення. Доступна подача інформації та постійний контакт з викладачами гарантують комфортне і легке вивчення мови.
  4. Унікальна методика, що працює. Ми розробили власну навчальну методику, яка допомагає швидко та ефективно засвоїти мову. Наші викладачі – це професійні філологи полоністи з великим досвідом викладання польської.
  5. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожен учень – це особистість. Тому у нас індивідуальний підхід до кожного студента аби досягти поставлених цілей.
  6. Навчальні матеріали. Перед першим заняттям ми безкоштовно надаємо необхідні навчальні матеріали. Вам не потрібно шукати підручники або додаткові ресурси – ми підготували все за вас.

З командою UniverPL ви можете вивчати польську мову як з нуля, так і підвищувати свої знання до найвищого рівня. Наші курси розраховані на 2,5-3 місяці, що складає 60-64 академічних годин. 

  • A1 (Початковий рівень): Підходить для абсолютних початківців, які ніколи не вивчали мову та хочуть освоїти основи.
  • A2 (Початковий рівень): Підходить для тих, хто вже володіє базовими навичками мови та хоче розвинути їх.
  • B1 (Середній рівень): Підходить для майбутніх студентів, які планують вступати до університету Польщі. 
  • B2 (Середній рівень): Підходить для тих, хто хоче володіти мовою на рівні, який дозволить вільно спілкуватись та писати без труднощів.
  • C1 (Високий рівень): Підходить для продвинутих студентів та тих, хто планує вивчати мову на професійному рівні для академічних цілей.Також, високий рівень дає можливість вступити на безкоштовне навчання.

Вчимо вас не лише розуміти, а й вільно висловлювати свої думки та ідеї. Ми розуміємо, що вміння підтримати розмову – це ключ до успішного спілкування. Тому наші міні-групи до 5-6 осіб та акцент на розмовну польську мову допоможуть вам досягти своєї мети.

Тож, нехай міфи залишаться міфами, а ваша успішна мовна подорож починається разом з нами. Оберіть ефективність, зручність та якість – оберіть UniverPL для вивчення польської мови.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію