Університет Козьмінського - Univer PL

Університет Козьмінського

Проголосуйте!
0 / 0

Університет Козьмінського є недержавною вищою школою, заснованою в 1993 році. В університеті пропонуються програми першого і другого ступенів у галузі економічних і гуманітарних наук, а також п’ятирічні магістерські програми в галузі юридичних наук.

universitet_kozminskogo

Пропозиція за програмами вищої освіти доповнюють різноманітні курси післявузівської освіти, включаючи програми MBA та аспірантуру. Є також можливість отримання триступінчатого вищої освіти англійською мовою. Починаючи з 2009 року, Університет Козьмінського класифікується в престижних освітніх рейтингах “Financial Times” – Business School Rankings, успішно конкуруючи з кращими навчальними закладами з усього світу. Крім того, вже впродовж довгих років університет посідає перше місце серед польських недержавних вузів в освітніх рейтингах , публікованих, зокрема, щомісячник “Perspektywy” і “Rzeczpospolitа”, а також тижневиком “WPROST”. Університет Козьмінського був першим університетом у Польщі, який був відзначений Державною акредитаційною комісією Польщі за освіту в сфері управління.

Університет Козьмінського має три найважливіші міжнародні акредитації: EQUIS, AMBA, AACSB, якими володіють лише 5 відсотків бізнесшкол світу, в тому числі Єльський і Гарвардський університети.

Університет Козьмінського має право на присвоєння ступеня кандидата наук за трьома напрямками: управління, економіка і право. Наш ВНЗ є єдиним недержавним вузом Польщі, який має право на присвоєння ступеня доктора наук з дисциплін, пов’язаних з управлінням та економікою.

У рамках так званої параметричної оцінки наукових підрозділів для досліджень у галузі економічних наук університет отримав найвищу, першу категорію.

Пропозиція програм вищої освіти охоплює наступні напрямки: управління (польською та англійською мовами), фінанси та бухгалтерський облік (польською та англійською мовами), економіка – зарубіжні ринки, право, управління бізнесом та соціальні науки в управлінні: соціологія і психологія управління. З початку навчального року 2010/2011 у ВУЗі діє програма елітного навчання PRAWO +.
universitet_kozminskogo-1

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію