UniverPL працює в посиленому режимі! - Univer PL

UniverPL працює в посиленому режимі!

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Друзі студенти, абітурієнти, батьки!
Компанія UniverPL продовжує свою роботу!
Наші співробітники, як завжди, на зв’язку, тому консультації щодо вступу до навчальних закладів Польщі є доступними. 

Офіційно заявляємо, що компанія підтримує Країну не лише податками та робочими місцями, а й фінансово.
Від початку війни в 2014 році, і до початку повномасштабного вторгнення, ми виділили кілька сот тисяч гривень на допомогу нашим воїнам на Сході країни.

Сьогодні наша компанія безпосередньо допомагає ЗСУ, ТрО та Фонду Притули, перераховуючи більше 10% з усього обороту компанії отриманого з продажів, зокрема передали допомогу на Маріуполь. Ми це робимо від першого дня нової агресії московії і продовжуватимемо робити до нашої перемоги! 

Наші засновники компанії від початку війни особисто долучилися до боротьби.

Генеральний директор UniverPL Віктор Бурячок 26.02.22 без жодних вагань пішов добровольцем в територіальну оборону захищати нашу Країну, прийняв присягу і був переведений до лав ЗСУ. Ми надзвичайно пишаємось нашим СЕО і дякуємо за це сильне рішення!

 

 

Директор з розвитку UniverPL Іван Капелюшник займається збором коштів для допомоги нашим військовим, ЗСУ та ТрО. Збір коштів відбувається на закупівлю критично необхідної амуніції: бронежилети, шоломи, аптечки, тепловізори та інше. Для цього Іван співпрацює з іншими волонтерами та безпосередньо координує людей, які мають бажання допомогти, і тих, кому необхідна допомога. 

Наразі вже передано 40 комплектів бронежилетів з касками, на днях передає наступну партію зі 100 комплектів. Вже розпочався новий збір коштів на чергове замовлення.

Допомогли знайти, придбати та доставити в Україну з-за кордону більше 15 тепловізорів та прицілів; знайшли та допомогли доставити два автомобілі для ТрО та медиків.

Крім того, Іван є волонтером Гуманітарного Штабу заснованого Фондом Вільних та Небайдужих спільно з Львівською міською радою, де допомагає організовувати виїзди мам з дітками, які потребують допомоги, до тимчасових домівок у країнах ЄС та шукає фінансування на оплату цих перевезень.

Спільно з Гуманітарним Штабом, організували допомогу Львівській лікарні “Охматдит”: дитяче харчування, пелюшки, ліки від наших друзів з Португалії. 

Наші військові також потребують життєво необхідних ліків, тому було придбано та власноруч зібрано десятки військових аптечок. Наразі отримали від польських друзів ще партію з 60 аптечок, які вже поїхали до захисників у різні куточки України.

Це, та багато іншого, роблять разом з Головним координатором UniverPL Романом та його помічницею Марією. Майже щодня займаються збором та опрацюванням різних запитів з пошуку, закупівлі та доставки в Україну амуніції та медичних товарів. 

Для залучення коштів на закупку амуніції, Іван публікує інформацію на особистій сторінці Facebook, пише знайомим, друзям. Після передачі до місця призначення речей придбаних за спільні кошти – обов’язково звітує про це публічно на своїй сторінці  Facebook.

До допомоги долучаються, переважно, приватні особи, люди з України, ЄС, США, а ще наші університети-партнери, зокрема дуже активною є команда Академії Козьмінського.

Безмежно Дякуємо кожному, хто долучився до допомоги і продовжує це робити!

Станом на 30.03.22 від 24.02 вдалося зібрати 3 044 758 гривень на допомогу армії та переселеним мамам з дітками до країн ЄС.

Наші співробітники, крім роботи, активно залучені до волонтерського руху: 

Ольга з відділу сервісу бере участь у плетінні сіток та постачанні тканини для них. Катерина з відділу маркетингу воює на інформаційному фронті.

Ірина з відділу документообігу щодня готує їжу для Територіальної оборони, а Вікторія донатить кошти на потреби зоопарків країни. У вільний час надає безкоштовні уроки англійської мови тим, хто виїхав за кордон. 

Ірина з відділу продажів донатить кошти на ЗСУ та ТрО, а ще збирала кошти на лікування дітей, що постраждали від війни.

Світлана, керівник офісу в м. Рівне, приймає біженців, облаштовує бомбосховища, займається волонтерською діяльністю та теж донатить кошти.

Відділ сервісу надає як психологічну допомогу абітурієнтам, студентам та їх батькам, а ще і консультує їх по загальним питанням пов’язаним з Польщею: умови перетину кордону, пошук житла, важлива інформація щодо життя та працевлаштування в Польщі.

Кожен член команди UniverPL робить свій внесок у майбутню перемогу.

Якщо ви також бажаєте долучитись до допомоги – пишіть Івану, посилання на його профіль Facebook (Іван Капелюшник)

Слава Україні!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію