У Польщі запустили додаток, що допомагає боротись із поширенням коронавірусу - Univer PL

У Польщі запустили додаток, що допомагає боротись із поширенням коронавірусу

Проголосуйте!
0 / 0

У Польщі запустили додаток «STOP COVID – ProteGO Safe», що допоможе  подолати найсуворіші обмеження, пов’язані з пандемією. Його мета – професійна допомога здоровим та інфікованим людям.

Додаток складається з двох модулів. Перший  – це модуль, що дозволяє самостійно контролювати стан свого здоров’я.  

Тест оцінки ризику – це простий опитувальник, створений лікарями. Після проходження тесту система перевіряє (на основі рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я і Головної санітарної інспекції), до якої групи ризику потрапляють ваші відповіді. Ви також отримаєте рекомендації щодо подальших дій. Завдяки цьому дізнаєтеся, що робити далі і до кого за необхідності звернутися по допомогу.

Другий модуль – це сканування оточення людини.  Якщо користувач, з яким ви контактували, захворіє, ви отримаєте відповідне повідомлення.

«STOP COVID – ProteGO Safe» також дозволяє вести щоденник здоров’я, тобто регулярно записувати інформацію про те, як ви почуваєтесь і в якому стані перебуваєте.

Завдяки цьому, у разі тривожних симптомів, ви зможете зреагувати.

Також щоденник здоров’я за необхідності – корисний інструмент для лікарів. Він полегшує надання медичному персоналу інформації про розвиток симптомів, супутні захворювання або ліки, що ви приймаєте. Завдяки цьому ви отримаєте шанс на швидшу діагностику та вибір правильної схеми лікування.

У додатку «STOP COVID – ProteGO Safe» ви знайдете достовірну, офіційну та актуальну інформацію про поточну ситуацію, пов’язану з пандемією коронавірусу. 

Додаток є абсолютно безпечним, безкоштовним і добровільним.

«STOP COVID – ProteGO Safe» використовує прикладний програмний інтерфейс, розроблений Apple і Google.

Додаток підтримує українську мову.

Завантажити додаток можна тут: Google Play та App Store.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію