Пропозиції для абітурієнтів від Університету Марії Кюрі-Склодовської - Univer PL

Пропозиції для абітурієнтів від Університету Марії Кюрі-Склодовської

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
2 / 5

Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської (UMCS) у Любліні – найбільший державний університет у східній Польщі, який забезпечує високий рівень знань студентів. В основі діяльності університету лежить практична орієнтованість під час навчання, що буде відповідати потребам сучасного ринку праці.

Основні напрямки навчання 

Серед студентів популярні такі напрямки: інформатика, туризм, економіка, логістика, менеджмент, міжнародні відносини, психологія. (більше напрямків на сторінці ВНЗ). Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської (UMCS) щороку вводить сучасні актуальні напрямки для студентів, наприклад, такі як нові медіа чи 3D-друк. 

Чи має UMCS цікаві пропозиції для абітурієнтів?

Навчальний заклад пропонує можливість безкоштовного навчання особам, які мають: 

  • карту поляка; 
  • карту сталого побиту;
  • підтверджений сертифікат знання мови на рівень С1.

Окрім безкоштовного навчання, ці студенти можуть отримувати стипендію від першого ж місяця навчання, так звану соціальну стипендію

Також, кожен хто вступає в цей університет, має можливість податись на стипендію ректора. Вона видається  за досягнення в науці, навчанні чи спорті. 

Безкоштовне навчання для українців

Останні два роки кандидати з України, які мають PESEL UKR, були звільнені з оплати за навчання. На сьогоднішній момент, ще до 30 червня діє ця пропозиція. І якщо польський парламент продовжить її, тоді наступний семестр також буде безкоштовним для українських абітурієнтів.

Унікальна програма від університету

«Таланти на UMCS» – програма, що дає змогу талановитим студентам навчатись безкоштовно. Абітурієнти, які мають досягнення в науці, спорті, артистичній або громадській діяльності, можуть вступити до UMCS на безкоштовне навчання, пройшовши конкурсний відбір. Однак, свої здобутки треба підтвердити сертифікатами чи дипломами, виданими впродовж останніх 3-х років. 

Для того, аби дізнатись більше інформації про навчальний заклад, заповніть, будь ласка, анкету абітурієнта і команда UniverPL детальніше Вас проконсультує.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію