Практика у відомих готелях Іспанії та Італії! - Univer PL

Практика у відомих готелях Іспанії та Італії!

Проголосуйте!
0 / 0

ВНЗ-партнер Українсько-Польського Центру Освіти «UniverPL» – Університет Суспільно-Природничих наук ім. Вінцента Поля в м. Люблін, знову пропонує чудові можливості для студентів з України, які навчаються в даному вузі.

Саме наших студентів з України, університет заохочує та запрошує до виїзду на закордонну практику в рамках програми ERASMUS. Дана практика доступна студентам, які володіють російською мовою, і буде проходити у відомих готелях в Андалусії, на Коста-Брава та Коста-Дорада (Іспанія). Усі студенти, які поїдуть на дану практику, будуть отримувати привабливу стипендію, під час усього перебування.

Більше інформації можна дізнатися в Бюро Кар’єр та Співпраці з Закордоном (+4881 740 72 40 абоinter.rel@wssp.edu.pl).

Друга практика, яку можна відвідати, буде відбуватися на узбережжі Адріатичного моря, в м. Ріміні (Італія), на базі готелю BRANTA. Дана інформація стосується студентів Університету Суспільно-Природничих наук, які навчаються за напрямком «Туризм та Рекреація». Готель забезпечує за свій рахунок трансфер, проживання, харчування та кишенькові кошти – 200 євро/місяць, крім того студент може отримати додаткову стипендію на період практики від програми ERASMUS.

За детальною інформацією необхідно звернутися в Бюро Студентських Практик (кімната №73) при Університеті, або за телефоном +48817402507.

praktyka_universytet_vicenta_poliapraktyka_universytet_vicenta_polia_1praktyka_universytet_vicenta_polia_2praktyka_universytet_vicenta_polia_rimini_panorama

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію