Подвійний диплом у Польщі - Univer PL

Подвійний диплом у Польщі

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 4

Під час навчання в Польщі можна отримати не лише диплом польського ВНЗ, а й німецького чи британського. Все завдяки завдяки спільним освітнім програмам польських і закордонних університетів, які дають можливість українським студентам одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними програмами у двох навчальних закладах різних країн.

Відповідно, після закінчення, студент отримує диплом від двох навчальних закладів.

Освіта за такою програмою коштує дорожче, а навчальний процес відбувається англійською мовою. Під час навчання студенти вчаться у польському ВНЗ, але деякі семестри проводять у виші-партнері. 

Подвійний диплом у Польщі – це крутий шанс для тих, хто планував отримати диплом Франції чи Великої Британії, але з різних причин не зміг здобувати в цих країнах освіту. Тепер можна отримати британський диплом, навчаючись у Польщі.

Переваги подвійного диплому

Наявність двох дипломів – суттєва перевага на ринку праці. Ще до закінчення ВНЗ можна отримати круту можливість щодо стажування, і залишитися після цього працювати й надалі.

Завдяки навчанню в двох навчальних закладах значно розширюється коло друзів та знайомств по всьому світу. А під час навчання та спілкування удосконалюються мовні навички.

Університети, де є програма подвійних дипломів

Академія Леона Козьмінського – це найкраща бізнес-школа у Центральній та Східній Європі. Університет отримав низку національних і міжнародних акредитацій, а також займає провідні позиції у глобальних освітніх рейтингах завдяки високій якості освітніх послуг.

Навчальні програми розробляють разом із представниками відомих міжнародних бізнесових, консалтингових та управлінських компаній, де згодом студенти можуть проходити практику та стажування.

У списку бізнес-партнерів – Microsoft, Discovery, Deloitte, Henkel, Pandora, тощо.

Програми подвійних дипломів:

Лімерикський університет в Ірландії (University of Limerick (Ireland))

Спеціальність: Менеджмент (Management); Фінанси (Finance and Accounting), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 26 300 zł за рік.

Школа Економіка та Менеджменту в Лісабоні (ISEG Lisbon)

Спеціальність: Фінанси (Finance and Accounting), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 26 300 zł за рік.

Французька бізнес-школа (KEDGE Business School)

Спеціальність: Менеджмент (Management), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 26 300 zł за рік.

Університет Гонконгу (Hong Kong Baptist University)

Спеціальність: Фінанси (Finance and Accounting), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 26 300 zł за рік.

Астонський Університет (Aston University Birmingham)

Спеціальність: Фінанси (Finance and Accounting), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 26 300 zł за рік.

Французька школа менеджменту (IESEG School of Management)

Спеціальність: Фінанси (Finance and Accounting), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 26 300 zł за рік.

Університет Лазарського (UL) – провідний університет бізнесу та права у Польщі. 

Завдяки британській акредитації випускники мають можливість отримати два дипломи одночасно – польський Łazarski University та британський Coventry University. Акцент на вивчення іноземних мов дозволяє випускникам гідно конкурувати на ринку праці. Для українців є можливість пройти курси польської мови.

У навчальних програмах увагу акцентують на практичних складових та інтегрованості до вимог конкретної професії. У розробці навчальних планів задіяні бізнес-партнери університету, тобто – консалтингові фірми, банки, інтерактивні агентства, туристичні концерни, інститути місцевого самоврядування та неурядові організації.

Значну увагу приділяють практичним заняттям, стимулюючим іграм, SWOT-аналізу, ситуативній діагностиці, кризовому менеджменту, круглим столам та дискусіям за участю галузевих експертів.

Подвійний диплом (Uniwersytet Coventry i Uczelni Łazarskiego)

Спеціальність: Економіка (Economy), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 16 980 zł за рік

Спеціальність: Міжнародні відносини (International Relations), тривалість навчання: 3 роки, вартість: 16 980 zł за рік

Спеціальність: Міжнародна бізнес-економіка (Master of Science in International Business Economics), Бакалаврат: 3 роки, вартість: 18 960 zł за рік; Магістратура: 2 роки, вартість 15 840 zł.

Спеціальність: Міжнародні відносини: лідерство та державність, європейські адміністрації (Master of Arts in International Relations: Leadership and Statecraft, European Administration), Бакалаврат: 3 роки, вартість: 15 840 zł за рік; Магістратура: 2 роки, вартість 15 840 zł.

Суспільна Академія Наук (САН) – це вищий приватний навчальний заклад Польщі, який був заснований у 1994-му році. 

Сьогодні тут пропонують бакалаврські та магістерські програми, а також курси підвищення кваліфікації, можливості післядипломної освіти, отримання наукових ступенів, тощо.

Суспільна Академія Наук – загальнонаціональний університет. Окрім основних напрямків, він пропонує студентам численні курси та семінари, а також широкий спектр студентських практик, що реалізовує Студентське Бюро Кар’єри.

Подвійний диплом магістра University of Social Science and Clark University (USA)

Спеціальність: International Business Management & American Master of Science in Professional Communication, тривалість навчання: 2 роки, вартість: 12 600 zł за рік

Спеціальність: IT Management & American Master of Science in Information Technology, тривалість навчання: 2 роки, вартість: 12 600 zł за рік

Спеціальність: E-Health Management & Master of Public Administration: Health Administration, тривалість навчання: 2 роки, вартість: 12 600 zł за рік

Академія Практичних Наук імені Вінцента Поля – це приватний вищий навчальний заклад у Любліні. Академія пропонує навчання на денній та заочній формах на бакалаврських та магістерських програмах, а також можливість отримання післядипломної освіти, проходження професійно-орієнтованих тренінгів та семінарів.  

Академія Практичних наук імені Вінцента Поля реалізовує програму подвійних дипломів сумісно із Національним Університетом Фізичного Виховання і Спорту України. Навчання відбувається польською та англійською мовами.

Програма 2 + 1 поєднує в собі навчання в Академії Практичних наук з навчанням у Великобританії. Якщо студент успішно закінчив два роки навчання за спеціальністю Туризм і Рекреація, Фізичне Виховання або Фізіотерапія в Університеті Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля – далі є можливість навчатися третій рік в одному із університетів-партнерів у Великобританії (the University of Bedfordshire, the University of Northampton) і отримати британський диплом.

Спеціальність: Tourism and Hospitality Management, вартість навчання 7000 zł, термін навчання 3 роки.

Спеціальність: Sport Science, вартість навчання 7000 zł за рік, термін навчання 3 роки.

Спеціальність: Physiotherapy, вартість навчання 7000 zł за рік, термін навчання 5 років.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію