Переваги навчання англійською мовою - Univer PL

Переваги навчання англійською мовою

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
3 / 4.3

Англійська мова не просто інструмент комунікації, вона відкриває двері до безмежних можливостей. Зростаюча популярність англомовних програм в університетах свідчить про безсумнівні переваги, які забезпечують вивчення матеріалів саме іноземною мовою. Давайте розглянемо ключові моменти, які роблять цей вибір привабливим.

Крута практика 

Навчання англійською в університеті є чудовою підготовкою перед вступом до закладів вищої освіти в інших країнах. Англійська мова є основною мовою наукових досліджень, технічних знань та культурних досягнень.

Наприклад, студенти можуть здобути бакалавра у Польщі, вдосконалити англійську мову протягом навчання і з легкістю вступити на магістратуру до Англії чи будь-якої іншої країни. Вже завчасно будучи підготовленими до вимогам для вступу та академічного середовища, що спростить адаптацію.

Підготовка до програми Erasmus
Програма Erasmus надає можливість студентам здобувати освіту та досвід у різних країнах Європи і не тільки. Знання англійської відкриває багато можливостей для участі, оскільки англійська є однією з основних мов спілкування в рамках цієї освітньої програми. Знання англійської мови робить вас більш конкурентоспроможними на таких програмах та відкриває можливість для міжнародного досвіду.

Подвійний диплом

Деякі університети пропонують можливість одночасно навчатися віддалено в іншій країні та отримати два дипломи – від університету, де ви навчаєтесь, та від іноземного партнера. Тому це чудова можливість, хто хотів би пробувати свої сили. 

Міжнародна кар’єра

Знання англійської мови відкриває перед вами можливість працювати в будь-якій країні світу. Багато міжнародних компаній шукають співробітників з володінням англійської, оскільки це спрощує комунікацію на міжнародному рівні. 

Культурне розмаїття

Вивчення англійської мови дає можливість пізнавати інші культури, літературу та історію. Ви зможете більш глибоко розуміти та оцінювати перспективи. Загалом, навчання англійською мовою допоможе вам розширити свої горизонти, збільшити свої можливості та стати глобальним громадянином.

Альтернатива польськомовному навчанню 

Для тих, хто має бажання стати студентом, але не встиг вивчити  польську мову до відповідного рівня, англійська може стати швидким та ефективним способом розпочати навчання вже зараз. 

Вивчення іноземної мови – це інвестиція в майбутнє, яка дасть студентам конкурентну перевагу на ринку праці. Тому вибір за вами, а команда UniverPL допоможе реалізувати ваші амбіції та цілі.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію