Освітній тур університетами Польщі: весна 2024 - Univer PL

Освітній тур університетами Польщі: весна 2024

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
5 / 5

Освітній тур – це прекрасна можливість, ознайомитися з програмами рейтингових ВНЗ Польщі (як приватними, так і державними), дізнатися більше про умови вступу, процес навчання, проживання студентів та відчути атмосферу студентського життя європейського студента.

В період з 8 по 12 квітня, Українсько-Польський Центр Освіти UniverPL організував освітній тур університетами у трьох польських містах — Любліні, Варшаві та Кракові. 

Люблін

Початок туру вже традиційно відбувся у Львові. Всі учасники зібралися і вирушили до першого пункту призначення — місто Люблін. Де на групу вже чекала координаторка “UniverPL” Крістіна, яка провела екскурсію Старим містом та супроводжувала весь наступний день.

Учасники прослухали презентації в таких ВНЗ:

На презентації Університету Марії Кюрі-Склодовської була присутня Оксана Сидоренко. Студентка, яка вступала разом із UniverPL. Дівчина поділилася своїм досвідом навчання та відповідала на питання, які цікавили абітурієнтів та їх батьків.

Крім цього, усі учасники туру мали можливість оглянути один із студентських гуртожитків — Student Depot Duet, щоб на власні очі побачити умови навчання та проживання для студентів.

Варшава 

Не могли не завітати до столиці країни – Варшави. Цей мегаполіс багатий на можливості для студентів. Тут кожний зможе знайти, що йому до душі. 

Під керівництвом нашого харизматичного координатора Романа були заплановані візити до гуртожитку Student Depot Wilanowska та ВНЗ:

Представники університетів розповідали про напрямки навчання, про програми обміну, провели екскурсію навчальними закладами, показали майбутнім студентам аудиторії, в яких вони найближчим часом будуть навчатися, а також дізнались, що додатково є для студентів на  території ВНЗ.

 

Краків

Остання зупинка весняного туру разом з UniverPL – Краків, місто, яке зачаровує своєю архітектурою, величчю та духом студентства, адже Краків, як і Варшава вважається великим академічним містом. 

Головний координатор Дарія, тепло зустріла всіх наших учасників та організовала разом із представниками ВНЗ екскурсії та презентації державними та приватними університетами міста: 

У Кракові після знайомства з університетами наша група вирушила на огляд студентського гуртожитку Zeitraum. Це приватний гуртожиток з гарними умовами проживання, має одномісні кімнати, двомісні і також, спільні кімнати для трьох осіб.

Щоб краще відчути атмосферу міста, завершили день прогулянкою з професійним екскурсоводом по старому Кракову. Ця подорож в часі занурила нас в історію та культуру цього чарівного міста.

Хочеш також разом з командою UniverPL вирішити в незабутню освітню подорож?

Бронюйте місця вже сьогодні! Адже при ранньому бронюванні місць діє знижка. 

  Не пропустіть цю можливість! 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію