Освітній тур: розвідка перед навчанням - Univer PL

Освітній тур: розвідка перед навчанням

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Навчання за кордоном це мрія багатьох випускників. І з кожним роком ця мрія стає реальністю для українських абітурієнтів. 

Проте варто пам’ятати, що вступ до іншої країни — відповідальний процес, де необхідна ретельна підготовка. Саме під час навчання у виші студенти вперше залишають батьківський дім і починають самостійне доросле життя. Відстань, нове місто, нова мова — всі ці фактори мають значення для адаптації.

Надважливо, щоб вибір університету та міста був схвалений не лише батьками, а й абітурієнтом. Так як саме йому найближчі 3 роки жити й вчитися у новому середовищі.

Тому, щоб навчання у Польщі було продуктивним та комфортним, треба врахувати вибір: університету, міста та помешкання для життя. 

Місто

Питання вибору міста навчання має бути першочерговим. Невелике затишне містечко чи стрімка та шумна столиця? Ритм міста неабияк впливає на життя. Тож краще перед вступом хоча б раз відвідати місто, де плануєте навчатись, щоб відчути його атмосферу.

Університет

У Польщі налічується понад 400 університетів з різними напрямами. Обирати виш потрібно враховуючи наступні фактори: місто, тип власності, наявність бажаної спеціалізації, рейтинг ВНЗ.

Спершу варто визначитися із напрямком, який хочеться вивчати. І далі обирати серед тих університетів, де його викладання на високому рівні.

Гуртожиток VS Квартира

У студента є два варіанти, де проживати: у студентському гуртожитку або в орендованій квартирі. Детальне порівняння (ціни, атмосфера, умови) ми розписали у статті за посиланням. В цьому питанні все залежить від бажання студента і фінансових можливостей батьків.

Враховуючи вищесказане, підготуватися до комфортного проживання у Польщі краще заздалегідь, або ж просто поїхати в освітню розвідку!

Унікальність освітнього туру

Освітній тур 5-денна ознайомча поїздка до Польщі. Протягом цієї подорожі майбутні студенти та батьки відвідують рейтингові польські університети. 

Екскурсії по університетам. Кожну екскурсію до ВНЗ проводить офіційний представник вишу. Він не лише розповість про особливості навчання та умови вступу, а й відповість на всі питання й надасть актуальну інформацію.

Гуртожитки. Так, абітурієнти та батьки зможуть відвідати не лише університети, а й державні та приватні гуртожитки. Це невід’ємна частина туру, щоб побачити умови проживання студентів.

Екскурсії по місту. Як вже зазначалося вище, щоб відчути атмосферу міста – треба хоч раз його відвідати. Учасники туру дізнаються про інфраструктуру, визначні місця і мають вільний час для прогулянок та шопінгу.

Університети, які ви побачите:

Варшава:

Краків:

Люблін:

Вартість туру

Найближчий освітній тур відбудеться вже 28 березня 2022 року! 

Маршрут: Львів-Люблін-Варшава-Краків-Львів. 

При умові реєстрації до 30 січня, знижка — 315€ – 285€ з учасника.

У вартість послуг входить:

  • запрошення;
  • підготовка повного пакету документів для перетину кордону;
  • медичне страхування;
  • комфортний трансфер (Львів-Люблін-Варшава-Краків-Львів);
  • проживання в готелі (2-х, 3-х місні номери);
  • сніданки в готелі;
  • екскурсії по місту;
  • корисні інформаційні матеріали.

Компанія UniverPL вже протягом 8 років організовує освітні тури до польських університетів. Такі поїздки допомагають не лише визначитися з містом та університетом для отримання вищої освіти, а й переконатися у правильності вибору.

Получите консультацию, чтобы узнать больше об Образовательном туре!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію