Освітній тур. Місто Люблін - Univer PL

Освітній тур. Місто Люблін

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
4 / 5

Вже традиційно команда UniverPL вирушає в освітній тур містами Польщі разом із майбутніми студентами та їх батьками. Ця подорож надає учасникам можливість обирати найкраще. Тур допомагає створити повноцінне уявлення про навчальні заклади та середовище, що чекає на студентів у новому місті.

Першим пунктом нашого маршруту була Akademia Nauk Stosowanych Wincentego Pola. Це університет, який пропонує високоякісну освіту в області прикладних наук.  На презентації були розкриті можливості, які надає навчальний заклад, та представник ВНЗ розповів про підхід викладачів до студентів під час навчання.

Питання житла завжди є ключовим для студентів. Тому далі, наша екскурсія продовжилась у гуртожитку Student Depot Duet, яка дозволила зазирнути в повсякденне життя студентів. Учасники перевірили, чи відповідають умови проживання очікуванням.  

Друга половина дня була присвячена видатним університетам Любліна – Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej та Politechnika Lubelska. Всім присутнім розповіли про факультети, індивідуальний підхід та наукові дослідження. Навчання в цих університетах обіцяє насичений та дуже цікавий період.

Участь в освітньому турі 100% буде незабутньою і корисною для кожного учасника. 

Не лише інформацією про університети та гуртожитки ми наповнили наш день. Куди ж без презентів від UniverPL, кожен отримав на згадку від команди брендовані подарунки, а прогулянка старим містом була атмосферною з передріздвяним настроєм.

Люблін залишив про себе позитивні емоції, але ми продовжуємо нашу подорож і далі нас чекає Варшава. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію