Огляд ВНЗ: Польсько-Японська Академія Комп’ютерних Технологій (PJATK) - Univer PL

Огляд ВНЗ: Польсько-Японська Академія Комп’ютерних Технологій (PJATK)

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

21 квітня UniverPL відвідали день відкритих дверей в Польсько-Японській Академії Комп’ютерних Технологій у Варшаві (PJATK), де зацікавлені вступники мали можливість дізнатися особливості вступу та навчання, поспілкуватись із представниками університету та студентами.

PJATK — це рейтинговий приватний вищий навчальний заклад, що готує фахівців у сфері IT,  управління в цій галузі, комп’ютерної графіки та дизайну, дизайну інтер’єру, а також, культури Японії.

 

Чим цікавий ВНЗ?

  • Навчання за напрямком інформатики найбільш приваблива сфера сучасної молоді. Інформатика — це дисципліна, яка динамічно розвивається, а її розвиток має неабиякий вплив на велику кількість інших наукових дисциплін.

Факультет інформаційних технологій є найстарішим та наймасштабнішим підрозділом Академії.

Студенти отримують знання з математики, алгоритмів, програмування та ін. У рамках основного навчання студенти вивчають, приміром, основні методи баз даних, принципи побудови програмного забезпечення та комп’ютерних мереж, а також, можливості мультимедійних додатків. Студенти навчаються програмувати на основних мовах, приміром, Java або C++. Вони, також, отримують базову освіту з математики, маркетингу, менеджменту та права.

На другому році навчання є можливість поглибити свої знання та вміння під час профільних занять обраної спеціалізації.

 

  • На напрямку управління в ІТ (інформаційного менеджменту) студенти отримують широкі знання в галузі менеджменту, економіки та інформатики. Особливий акцент робиться на розвитку навичок, пов’язаних з ефективною організацією підприємства, грамотним управлінням проектами та вирішенням різноманітних проблем, пов’язаних з функціонуванням організації, застосовують свої знання в галузі ІТ та вміння працювати в команді. Навчання проводиться викладачами з професійним досвідом.

 

  • Якщо вступник шукає творчий напрямок та має бажання розвиватися в художньому мистецтві чи опановувати сучасні графічні програми, саме Польсько-Японська Академія надає таку можливість. Крім того, на напрямку графіки та мистецтва нових медіа художні вміння можна навчитися застосовувати ще й у веб-дизайні і не лише.

Це сучасний напрям, підготовлений у зв’язку зі змінами та попитом на ​​ринку праці (для дизайнерів ігор, творців анімації та дизайнерів взаємодії та ін.)

Навчання побудоване на практичних заняттях, які проводять художники, дизайнери, інженери.

Сфера графічного дизайну та мультимедійного мистецтва — це, перш за все, практика та розвиток художніх і дизайнерських навичок за допомогою використання сучасних програм для створення 2D та 3D візуальних робіт. Студенти напрямку працюють над проектами за допомогою програмного забезпечення Unity, Blender, Maya, TouchDesigner та Adobe CC . Практична співпраця між культурними підрозділами  різних організацій дає можливість створювати унікальні візуальні, світлові та інтерактивні творіння.

Основною вимогою вступу є наявність відповідного портфоліо вступника.

Але, у випадку, якщо абітурієнт не відчуває себе достатньо готовим до навчання на керунку графіки та мистецтва нових медіа, може обрати підготовчий курс, який розроблений, щоб підготуватися до вступних іспитів та передбачити, що можна очікувати протягом першого року навчання.

 

  • Обираючи напрям дизайн інтер’єру, студенти мають можливість поєднати навчання візуального та архітектурного мистецтва зі знанням сучасних цифрових медіа, мультимедіа та візуального мистецтва.

 

  • Гуманітарний напрямок Академії — вивчення культури Японії. Це унікальність навчального закладу, адже не виїжджаючи до Далекого Сходу можна долучитися до навчання, що присвячене культурі та мистецтву Далекого Сходу, а також, вивченню японської мови на досить високому рівні.

На даному напрямку є можливість ще й вивчити корейську мову.

Викладачі (зокрема, японського походження) надають інформацію та уявлення культурного та соціального життя Японії, сучасних тенденцій масової та популярної культури (кіно, комікси, сучасні ЗМІ).

 

Детальну інформацію з питань вступу до Польсько-Японській Академії Комп’ютерних Технологій у Варшаві можна отримати в контакт-центрі Українсько-Польського Центру Освіти UniverPL.

 

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію