Неймовірні міжнародні можливості для кожного з Collegium Civitas! - Univer PL

Неймовірні міжнародні можливості для кожного з Collegium Civitas!

Проголосуйте!
0 / 0
Поспішайте! Кожен з Вас, хто стане студентом Collegium Civitas цього року, матиме можливість стати студентом університу West Virginia University (США) – безкоштовно! Трансатлантична освітня програма (Transatlantic Program in East-central European Studies) розрахована на ступінь магістра гуманітарних наук за спеціальністю Східно-центральна Европєїстика. 

Collegium Civitas, West Virginia University (Моргантаун, США) і University of Tartu (Естонія) створили унікальну міждисциплінарну спільну програму, що вивчає проблематику Східної і Центральної Європи. Протягом 4 років тривалості програми, 48 американських і європейських студентів закінчать дану програму. Студенти, що беруть участь в програмі проводять 2 семестри на навчанні на протилежній стороні океану, отримуючи стипендію, що покриває вартість навчання за кордоном. В період 2009 – 2012 роках, студенти Collegium Civitas, що пройдуть попередній конкурс, отримають подвійний рівень магістра: за спеціальністю Історія університету West Virginia (США) і Міжнародні Відносини в Collegium Civitas.

programa-osvity

Студенти отримають стипендію у розмірі 12 000 євро для покриття витрат, пов’язаних з освітою в West Virginia University. Це прекрасна можливість для студентів, які хочуть скористатися міжнародними зв’язками Collegium Civitas і зробити важливий крок до міжнародної кар’єри.

Поступити в Collegium Civitas і відкрити світ можливостей ви можете вже зараз, заповнивши анкету абітурієнта.

Більше про трансатлантичну освітню програму можна дізнатися на офіційному сайті –//atlantisprogram.wvu.edu/

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію