Навчайся в Кракові за 300-600 євро за рік! - Univer PL

Навчайся в Кракові за 300-600 євро за рік!

Проголосуйте!
0 / 0

Навчайся та плати від 30% до 60% вартості навчання! Престижне навчання в Краківській Академії ім.Модживського, на англійській мові за спеціальністю “Міжнародний туризм”. Кращі викладачі профільних предметів, серед яких експерти Всесвітньої організації по туризму (UNTWO) в Мадриді. На навчання запрошуються випускники шкіл та ВУЗів України.

Хто може стати студентом?

Кожен, хто володіє англійською мовою в усній або письмовій формі на рівні В2, з відповідним сертифікатом (наприклад TOEFL). Кандидати, що не мають сертифікати, мають пройти тест на знання мови.

Програма навчання:

в програмі навчання передбачено вивчення такіх дисциплін, як міжнародні політичні відносини, міжнародні господарчі відносини, сучасні політичні системи, міжнародне суспільне право, міжнародні організації, що дозволить студентам набути широкі знання про сучасне суспільство, процесах, що в ньому відбуваються, і напрямках його розвитку. Більше уваги приділяється знайомству студентів з інформаційними системами, що використовуються в туристичному бізнесі (Amadeus, Sabre, Galileo), програмним забезпеченням для готелів та турфірм, а також програмним забезпеченням для, що полегшують управління первоналом, продажу послуг та ринкову комунікацію.

Перспективи для випускників:

після закінчення Академії випускники зможуть знайти роботу в туристичних бюро, офісах авіа-, авто- перевізників, в адміністративних державних та самоуправлінських структурах, організаціях галузевого самоуправління (наприклад, в туристичних палатах), в регіональних та місцевих структурах туристичного суспільства, готелях та інших туристичних об’єктах як України та Польщі, так і інших країнає Європейського Союзу та світу. Випускник також буде підготовлений до відкриття та ведення власного бізнесу, пов’язаного з туризмом.

Як стати студентом?

Щоб стати студентом Краківської Академії за цим чи іншим напрямком, та отримати консультацію щодо вступу, навчання чи проживання, заповніть анкету абітурієнта .

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію