Навчайся безкоштовно за напрямком “прикладна інформатика” - Univer PL

Навчайся безкоштовно за напрямком “прикладна інформатика”

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Краківський державний економічний університет та центр освіти “UniverPL” запрошує випускників шкіл та університетів України на безкоштовне навчання англійською або польською мовою за напрямком “прикладна інформатика” за освітнім рівнем “Бакалавр”. Не прогав свій шанс, реєстрація триває!

Краківський державний економічний університет (UEK) є найбільшим економічним університетом в Польщі, заснований у 1925 р. Кожен з Вас має можливість розпочати навчання в даному університеті як на платному так і на безкоштовному навчанні (informatyka stosowana – прикладна інформатика). Даний напрямок безкоштовного навчання є проектом, що фінансується Європейським Союзом в рамках Європейського соціального фонду.

Прийом документів здійснюється до 13 липня 2012 року.

Жодних іспитів при вступі не має, результати ЗНО до уваги не беруться. Перш за все Вам необхідно заповнитианкету абітурієнта. Основною вимогою при вступі на безкоштовне навчання є перевірка знань мови. Якщо Ви бажаєте поступити на польськомовне навчання, Вам потрібно надати сертифікат державного типу про володіння польською мовою не нижче рівня В1. Якщо Ви не маєте такого сертифікату, Вам потрібно пройти он-лайн тестування, яке буде проходити 20 липня 2012 року в офісі українсько-польського центру освіти “UniverPL”. При вступі на англомовне навчання Вам потрібно надати відповідний сертифікат (наприклад IELTS або TOEFL), але не нижче рівня В2. Якщо Ви не маєте такого сертифікату, Вам потрібно пройти он-лайн тестування, яке буде проходити 21 липня 2012 року в офісі українсько-польського центру освіти “UniverPL”.

Основні моменти:

Тривалість навчання:

3 роки (6 семестрів)

Вартість навчання:

безкоштовне навчання (фінансує Європейський Союз)
реєстраційний внесок – 200 євро (одноразова оплата)

Мова навчання:

англійська або польська

Конкурс при вступі:

відсутній
перевірка мовних знань

Дата тестування (при відсутності відповідного сертифікату):

польська мова – 20 липня
англійська мова – 21 липня
здавати потрібно лише один тест (залежить від обраної мови навчання)

Форма навчання:

бакалаврат
денна та заочна

Спеціальності:

“Інформаційні системи”
“Інженерія програмного забезпечення”

Викладачі:

Польща
Великобританія
інші країни ЄС

Додатково:

безкоштовне програмне забезпечення на твоєму комп’ютері
безкоштовні додаткові заняття з математики
практика – 120 годин
20% кращих студентів отримають заробітну плату під час практики.

Програма навчання за напрямком “прикладна інформатика” розроблена у відповідності з ринком праці для кваліфікованих ІТ-спеціалістів, в поєднанні комп’ютерної науки та бізнесу.

Деталі щодо навчальної програми, спеціалізацій, майбутньої професії та ін., вам буде надіслано після реєстрації на нашому сайті. Якщо Ви бажаєте стати студентом даного університету на безкоштомній формі навчання за напрямком “прикладна інформатика”, заповніть анкету абітурієнта .

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію