Навчання в Польщі є дешевшим ніж в Україні! - Univer PL

Навчання в Польщі є дешевшим ніж в Україні!

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0

Існує Міф, що навчання в Польщі є дорожчим ніж в Україні. Це одна із основних причин, чому наші абітурієнти лишають мрії про навчання в престижних університетах Європейського Союзу, лише мріями. Для того, щоб змінилася думка, достатньо поглянути на факти в цифрах.

Центр Освіти „УніверPL” є представником 10 престижних ВНЗ в трьох самих відомих містах Польщі: Варшава, Люблін та Краків. Які ж ціни на навчання в цих міста?

Наприклад, в Любліні, в Університеті адміністрації та підприємництва (Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji) вартість навчання становить лише 740 € – 1000 € за рік. В Кракові, у відомій Краківській Академії ім. Анджея Фрича Модживського (Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego), де навчається більше 17 000 студентів з професорсько-викладацьким складом в 1100 чоловік, вартість навчання становить в основному 860 € – 1000 € за рік! А яка ж ситуація в столиці Польщі? У Варшаві безліч ВНЗ, але не зважаючи на те, що це столиця, на відміну від Києва, ціни тут справді смішні:в відомому на весь світ Університеті Лазарського (Uniwersytet Łazarskiego), де навчаються студенти з понад 40 країн світу, вартість навчання становить від 860 € до 1760 € за рік, в Університеті Вістула (Uczelnia Vistula) – від 800 € до 900 € за рік, в Університеті Менеджменту – від 900 € до 1000 € за рік, в Університеті Сівітас (Collegium Civitas), який знаходиться в самому центрі Варшави – від 700 € до 1400 € за рік навчання!

Таких прикладів навести можна ще багато.

Центр освіти „УніверPL” розуміє, що ціна навчання є, дуже часто, основним бар’єром для українців,через це підбирає Університети Польщі таким чином, щоб задовільнити вимоги абітурієнтів за усіма категоріями:

  1. дешеве навчання – до 1000 € за рік
  2. середнє – від 1000 € до 2000 € за рік
  3. дорожче – від 2000 € за рік.

Продовжуючи тему фінансового бар’єру, можна згадати ціни на проживання. Не залежно від вибору міста або університету, за місце в гуртожитку чи квартирі в Польщі доведеться платити від 800 грн. до 1500 грн. за місяць.

Отже, коротко проаналізувавши фінансову сторону питання, тепер кожен з Вас може втілити свою мрію – провести студентське життя, побудувати успішну кар’єру, бізнес як в Україні, так і за її межами.

Якщо у Вас є якісь запитання по цій чи іншій темі, або потрібна консультація щодо вибору ВНЗ, напрямку чи спеціальності, заповніть анкету абітурієнта або зателефонуйте до нас.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію