Молодим юристам розкажуть про лідерство та громадську діяльність - Univer PL

Молодим юристам розкажуть про лідерство та громадську діяльність

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0

28-31 серпня 2013 року на базі юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться IV Табір по навчанню громадській діяльності для студентів-правників.

Ініціатором та організатором проведення вже вкотре виступила Ліга студентів АПУ. Партнер заходу – компанія «PepsiCo».

Метою Табору по навчанню громадській діяльності є:

  • заохочення ініціативних студентів до активного громадського життя;
  • сприяння особистісному розвитку молодого покоління, розвиток їхніх лідерських якостей;
  • формування глобального стратегічного мислення студентів-правників;
  • комунікація яскравих, ідейних особистостей.

«Ні для кого не секрет, що для успішної кар’єри сьогодні вже замало бездоганних професійних знань та вмінь. Молодому юристу необхідно, у першу чергу, плекати у собі лідерські якості, учитись будувати команду та управляти нею, створювати та реалізовувати нові та цікаві проекти. Табір – платформа, що покликана сприяти особистісному розвитку студентів, покращувати їхні знання у сфері громадської діяльності, формувати нове покоління юридичної еліти країни та націлювати його на служіння суспільству», – підкреслює Ганна Глущенко, Голова Ліги студентів АПУ.

Протягом 4 днів більше сотні студентів-правників з усієї України матимуть унікальну можливість поспілкуватися та обмінятися досвідом з колегами, обговорити важливі суспільні проблеми та продумати шляхи їх вирішення, відшліфувати навички тімбілдінгу, спробувати себе у ролі творців стартапів. Своїми секретами успіху з молоддю також поділяться відомі громадські діячі – Павло Шеремета, Євген Глібовицький і провідні юристи України – Денис Бугай, Валентин Загарія, Ольга Просянюк, та інші.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію