Люблінська Політехніка запрошує на навчання - Univer PL

Люблінська Політехніка запрошує на навчання

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
1 / 5

Люблінська Політехніка (PL) –  державний навчальний заклад у місті Люблін.  Заснований університет у 1953-му році за ініціативи люблінських технічних, інженерних та науково-дослідницьких спільнот.

На сьогоднішній день, за всесвітнім рейтингом “Webometrics”, Люблінська Політехніка займає 1 місце серед всіх університетів Любліна та 11 місце – серед технічних університетів у Польщі. 

Які сильні сторони навчального закладу? 

По-перше, є певна цілісність. Оскільки все знаходиться в одному місці: кампуси, гуртожитки, факультети, ректорат, їдальня. Так зване “місто в місті”. Це максимально зручно, і не може не сподобатися кандидату. 

По-друге, Люблінська Політехніка має висококваліфікованих викладачів, професорів, науковців. Університет оснащений сучасними лабораторіями, які дозволяють не лише теоретично, але й практично закріплювати пройдений матеріал. 

По-третє, є безліч можливостей для розвитку студента. На вибір пропонуються наукові кола, які співпрацюють з бізнес-середовищем. А також є спортивні зали, де можна пограти у волейбол, футбол або в теніс. 

Популярні напрямки навчання

Серед студентів популярні такі напрямки: інформатика, управління, менеджмент, логістика, архітектура, будівництво. 

Щороку відкриваються нові напрямки, тому варто слідкувати за оновленнями. 

Стипендії та пропозиції для майбутніх вступників 

Якщо говорити про стипендії, то тут існує декілька пропозицій:

  1. Соціальна стипендія – стосується тих студентів, які мають карту поляка, карту сталого побиту чи статус UKR. 
  2. Ректорська стипендія  – видається  за досягнення в науці, навчанні чи спорті. 
  3. Щороку проводимо конкурс для іноземних студентів — “Warto być najlepszym”, що в перекладі означає – варто бути найкращим. Ті студенти, які закінчили  перший рік без боргів, можуть прийняти в ньому участь. Переможцям надається можливість навчатися безкоштовно.

Чи впливає середній бал атестату на вступ

Звертаємо увагу лише на оцінки з окремих предметів. Оскільки це технічний навчальний заклад, то важливими є знання з математики, інформатики, фізики, а також високий рівень знання англійської чи польської мови.  

Для того, аби дізнатись більше про навчальний заклад та вступ до нього, звертайтесь до команди UniverPL за безкоштовною консультацією.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію