Інститут журналістики приймає гостей з Варшави - Univer PL

Інститут журналістики приймає гостей з Варшави

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
0 / 0
Представники Університету Сівітас (Collegium Civitas, м.Варшава), спільно з українсько-польським центром освіти „UniverPL” провели захід та ділову зустріч з представниками, студентами та керівництвом Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка в Києві.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Розпочалася зустріч з презентації нових широких можливостей щодо отримання освіти за рівнем «Магістр» в рейтингових університетах Любліна, Варшави та Кракова. Поділився інформацією з широкою аудиторією студентів та викладачів представник центру освіти „UniverPL” – Капелюшник Іван Михайлович. Аудиторія отримала відповіді на питання щодо процесу вступу, навчання, проживання, особливості студентської мобільності та практик. З більш конкретною та детальною інформацією зустріч продовжила представник одного з наших Вузів-партнерів — Юлія Лисік (спеціаліст з міжнародної співпраці, Університет Сівітас).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Пані Юлія Лисік надала вичерпну інформацію про сам університет, історію його заснування та розвитку, поділилася інформацією щодо спеціальностей та зупинилася безпосередньо на напрямку «Журналістика», до якої в аудиторії була найбільше прикута увага. Кожен бажаючий ще мав можливість індивідуально поспілкуватися з представником даного вузу та отримати відповідь на власні запитання.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Після зустрічі зі студентами та викладачами представники «UniverPL» та Університету Сівітас мали ділову зустріч з Директором Інституту журналістики – Різуном Володимиром Володимировичем. На зустрічі були обговорені питання щодо можливостей подальшої співпраці між Інститутом журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка та Університетом Сівітас. Вузи Варшави та Києва виявили бажання у реалізації спільних навчальних програм, програм студентського обміну, проектів та заходів, що свідчить про професійне та сучасне орієнтування даних університетів на кращу освіту та нові можливості для своїх студентів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На фото: Віктор Бурячок, Різун Володимир Володимирович, Юлія Лисік, Іван Капелюшник

Як завжди, окрему подяку висловлюємо активній, організованій та професійній роботі заступника директора міжнародного співробітництва Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка – Нестеряк Юлії Миколаївні!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію