Допомога українським студентам від університетів Вроцлава - Univer PL

Допомога українським студентам від університетів Вроцлава

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0

Міжнародний університет логістики і транспорту

Університет надає моральну підтримку всім громадянам України та студентам університету. В солідарності ВНЗ надає особливе значення гарантії максимально можливої ​​допомоги партнеру – Національному авіаційному університету в Києві. 

Для отримання допомоги, студенти університету можуть звертатися на ukraina@msl.com.pl, або за телефоном: 512 016 466.

Нижньосілезький Університет

Університет запускає додаткові контакти, якщо студентам необхідна будь-яка підтримка. Писати варто на електронну адресу wsparcie@dsw.edu.pl. Також, керівництво вишу просить слідкувати за студентською поштою та особистим кабінетом в усосвеб, так як там будуть ділитися більш детальною інформацією про допомогу, котру зможуть надати в найближчі дні.

Університет Бізнесу

Згідно з рішенням Ректора WSH створена система матеріальної підтримки студентів із України у вигляді одноразової допомоги у розмірі 900 злотих. Заяви можна подати особисто у фінансовому відділі для студентів (каб. 1/6), надіслати поштою на адресу університету або електронною поштою на stypendia@handlowa.eu до 15 квітня 2022 р. У заяві необхідно детально описати актуальну ситуацію студента.

Ректор створив групу допомоги студентам з України у складі:

  • Dr Agnieszka Faron – заступник декана у студентських справах, керівник групи;
  • Katarzyna Gryboś-Noga – директор у справах організації і розвитку університету;
  • Julia Vakula – керівник відділу рекрутації;
  • Tetiana Barabash – спеціаліст у адміністраційних справах;
  • Diana Savchuk – голова студентської ради WSH.

Студенти можуть зв’язатися з представниками, надіславши e-mail на pomoc.ukrainie@handlowa.eu (польською, українською або російською мовами). Відкрито додатковий контактний пункт українською, російською та польською мовами, який координуватиме допомогу студентам за номером +48 506 396 665 (також Whatsapp/Viber) або особисто – каб. 1/2 в WSH.

Згідно з рішенням Ректора українські студенти звільнені від оплати за видачу будь-яких довідок, необхідних у процесі навчання або для отримання візи.

Декан спростив процедуру подачі заяв на індивідуальну організацію навчання (IOS). Студенти не мусять надсилати заяву на згоду викладачам, які проводять заняття в певному семестрі, а можуть надіслати прохання електронною поштою безпосередньо до декана anna.kasperowicz@handlowa.eu. 

Викладачі будуть записувати свої заняття у відеоформаті. Усі, хто не зможе брати участь у заняттях, навіть дистанційно, не будуть виключені з університету!

Кожен, кому потрібна психологічна підтримка, може зв’язатися з відповідальною за це людиною, написавши на wsparcie@handlowa.eu (польською мовою). Якщо потрібна підтримка психолога українською чи російською, пишіть на e-mail: pomoc.ukrainie@handlowa.eu . Також університет надає юридичну допомогу. Усі види підтримки безкоштовні.

Якщо у студента було заплановане перескладання іспиту з 24.02.2022 р. включно, термін заліку буде продовжено.

Студентська рада організовує збір необхідних речей, таких як: їжа, косметика, засоби гігієни і т.д. 

Якщо вашим близьким у Вроцлаві теж потрібна допомога, пишіть до diana.savchuk@student.handlowa.eu або на pomoc.ukrainie@handlowa.eu

Вроцлавська Політехніка

Студенти Вроцлавського університету можуть подати заявку на звільнення від частини оплати (до 50%) за навчання або перескладання курсів. Заяву необхідно подати на факультет у письмовій формі або надіслати електронною поштою. Щодо знижки за оплату гуртожитку – варто звертатися безпосередньо до гуртожитку.

Університет забезпечує гнучкий підхід до навчального процесу, а саме:

  • можливість отримати відпустку декана або навчання без запису на семестр;
  • впровадження курсів у т.ч. в заочний режим з доступом до матеріалів для занять, розміщених на платформі порталу;
  • реалізація курсів дистанційно, по можливості інфраструктурними підрозділами;
  • можливість переведення з українського університету (кожен випадок розглядається індивідуально).

Якщо вам потрібна допомога, зв’яжіться з представниками ВНЗ якомога швидше. Вкажіть, що вам потрібно, і залиште свій номер телефону. Напишіть на studentsupport@pwr.edu.pl або телефонуйте за номером: 71 320 38 96.

ВНЗ надає безкоштовну психологічну допомогу англійською мовою. Психологи та психотерапевти готові надати комплексну підтримку – як стаціонарну, так і онлайн.

Замовити консультацію можна через додаток або повідомити про свої потреби за такою адресою: pomoc.n@pwr.edu.pl або за телефоном: 71 320 43 20.

Для отримання медичної допомоги, варто писати на адресу studentsupport@pwr.edu.pl Команда надасть вам інформацію, куди і як записатися на прийом до лікаря. Також можна звернутися безпосередньо до однієї з клінік у Вроцлаві. 

 

Актуально станом на 22.03.2022 для студентів, які навчаються у Польщі. За інформацією для абітурієнтів слідкуйте за оновленнями даної статті.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, прохання звертатися за вказаними у статті контактами. UniverPL не має повноважень і можливості надавати пояснення з перелічених у статті питань.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію