День Незалежності України: серця, об’єднані незламністю - Univer PL

День Незалежності України: серця, об’єднані незламністю

Інші теми
Проголосуйте!
4 / 4.3

24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України – день, коли наша країна стала на стежку самостійного розвитку. 

Незалежність – це не просто слово на папері, а символ волі, сміливості та єдності. Сьогодні кожен українець пишається своєю країною та її відданим незламним народом. Незалежність – це можливість визначати своє майбутнє, будувати державу, розвивати культуру та мову, бути господарем в своєму домі.

У 2023 році святкуємо 32 річницю з того часу, як Україна оголосила свою незалежність. За цей час наша країна з гідністю проходить надзвичайно складний шлях, переживаючи численні випробування. Незважаючи на це, від донецьких степів до Карпатських вершин серця українців залишаються єдиною силою.

І сьогодні, коли наша країна знову стоїть перед новими викликами та завданнями, ми бачимо, як важлива є суверенність. Ми повинні пам’ятати, що всі ми маємо особливу роль у цій важливій боротьбі. Нехай кожен українець, де б він не знаходився, буде відчувати себе часткою цієї великої родини, що мріє та бореться за краще майбутнє для своєї країни. Нехай наша єдність буде найціннішим скарбом, який ми передаємо від покоління до покоління.

Слава Україні!

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію