Де навчатися на напрямку “Інформатика” ? - Univer PL

Де навчатися на напрямку “Інформатика” ?

Освіта в Польщі
Проголосуйте!
2 / 5

В еру цифрової трансформації технології стають важливою складовою розвитку сучасного світу. Якщо ви маєте плани вступати на напрямок інформатика та хочете знати, де отримати якісну освіту в Польщі, ця стаття для вас! 

Хтось скаже, що зараз кожен у сфері ІТ та існує висока конкуренція… Можемо запевнити, що сфера ІТ в Польщі дійсно є дуже динамічною та швидко розвивається. Існують можливості для розвитку кар’єри в цій галузі, але не всім вдається стати затребуваним спеціалістом опанувавши даний напрямок. 

Які якості потрібні для успішної кар’єри в ІТ?

  • Ця сфера постійно змінюється, тому затребувані фахівці готові до швидких змін і освоєння нових платформ, інструментів, створення нових скриптів та ін.
  • Аналітичний і логічний підхід до ситуацій допомагає виділяти ключову інформацію, зробити корисні висновки та виявити потенційні загрози.
  • Інформатика – це не лише про написання коду. Це про вирішення реальних завдань та проблем. Якщо вам подобається математика, чи розгадувати головоломки, шукати оптимальні рішення – ви на правильному шляху.
  • Вміння бути частиною команди – це справжня необхідність. Оскільки часто проєкти великі і складні, а саме ваше робота та комунікація з колегами буде впливати на спільний успішний результат. 

Де потрібні ці спеціалісти? 

Практично скрізь. Від технологічних стартапів до великих корпорацій та медичного обладнання.
Інформатики потрібні у більшості сферах сучасного життя. Вони мають великий список завдань, який буде залежати від того, в якому напрямку ви будете працювати. Наприклад, створювати корисні програми та додатки, веб-сайти, брати участь у розробці комп’ютерних ігор, працювати з базами даних, штучним інтелектом тощо.

Ми підібрали для Вас список ВНЗ Польщі, де можна навчатись на напрямку “Інформатика” з безліччю різноманітних спеціальностей.

Варшава

Краків

Люблін 

Вроцлав

Щецин

Щоб дізнатися більше про вступ до Польщі — заповнюйте анкету або телефонуйте нам для консультації. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання. 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію