Відкриття регіонального представництва Центру Освіти «UniverPL» у Новій Каховці - Univer PL

Відкриття регіонального представництва Центру Освіти «UniverPL» у Новій Каховці

Проголосуйте!
0 / 0

З приємністю повідомляємо Вас, що 17.06.2013 відбулося урочисте підписання Договору про співпрацю між Українсько-Польським Центром Освіти «UniverPL» та громадською організацією «Польський Дім» «Dom Polski» міста Нова Каховка.

В Новій Каховці в червні 2013 року відкривається ще одне регіональне представництво Центру Освіти «UniverPL». На зустріч завітали Хлистов Ігор Леонтійович (голова громадської організації «Польський Дім» «Dom Polski») та Бугаєвський Костянтин Анатолійович (кандидат медичних наук, магістр фізреабілітації, заступник директора Бериславського Медичного Коледжу).

Початок плідної співпраці розпочався з розширеної презентації «Вища освіта в Польщі – відкрий Світ можливостей», яка пройшла на базі Таврійського державного агротехнологічного університету (Новокаховський коледж) 26.06.2013. Як завжди, на відкриту зустріч завітали за запрошенням усі охочі, та отримали відповіді на питання, пов’язані з вищою освітою в Польщі, вступом, навчальним процесом, візовими питаннями, проживанням та практиками.

Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL»стрімко розвивається завдяки Вашій довірі та задля Вашого комфорту.

З повагою,
колектив «UniverPL»

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію