Що таке — літній мовний табір у Варшаві? - Univer PL

Що таке — літній мовний табір у Варшаві?

Вивчення польської мови
Проголосуйте!
0 / 0

Літній табір у Варшаві — це гарна можливість поєднати вивчення польської мови з відпочинком та спортивним дозвіллям у колі однодумців! Основне завдання літнього мовного табору – виховання культури спілкування польською, висловлення власних думок та поглядів.

Як відбувається навчання?

Курс розрахований на будь-який рівень підготовки учня. Адже перед початком курсу діти складатимуть тест на знання мови, і відповідно до його результатів — будуть створені групи по 10-15 чоловік. Таким чином, кожен учень зможе досягти бажаного рівня знання мови.

Курс польської у Варшаві створений на базі Державного університету. Заняття проводять — досвідчені викладачі Кафедри іноземних мов.

Наприкінці курсу кожен учасник отримає Сертифікат Державного університету Варшави (із зазначенням набутого мовного рівня та кількості годин).

Умови проживання

Учасники курсів пройдуть демо версію європейського студентського життя. Проживатимуть учні у сучасному студентському гуртожитку Варшави з комфортними умовами: 

  • в кімнаті по 2 особи;
  • на дві/три кімнати окрема кухня, ванна кімната, Інтернет, та інші необхідні речі;
  • харчуватися можна у закладах громадського харчування, розташованих поруч, або ж готуючи самостійно (розвивати нову навичку). 

Якою є пізнавальна програма?

Після інтенсивного вивчення мови зранку — в другій половині дня на учнів чекає розважально-пізнавальна програма. Щодня — різні цікаві місця Варшави та нові емоції!

Екскурсії Варшавою до Королівського замку, Старого міста, Варшавського зоопарку, Нового світу, Палацу Культури та Науки та інших місць. Відвідування рейтингових університетів столиці Польщі. 

Учасники проводитимуть своє дозвілля не лише пізнавально, тому що ми підготували і активний відпочинок, а саме: хореографія, спортивні ігри, на згадку — буде організована професійна фотосесія 🙂

Що входить у вартість?

Вартість курсу у Варшаві цього року зменшена, та додались зручні умови розтермінування першої частини оплати для охочих. У Вартість 880 EUR входить:

  • 4-тижневий курс польської мови;
  • запрошення на курси з Університету (для перетину кордону/відкриття візи);
  • медичне страхування на період перебування в Польщі;
  • перевезення автобусом за маршрутом “Львів – Варшава – Львів”;
  • проживання в гуртожитку;
  • супровід координатора, який буде наглядати 24/7;
  • зареєстрований стартовий пакет мобільного оператора;
  • навчальні матеріали;
  • розважальна програма.

Місяць вивчення польської у Варшаві на базі державного університету — це ваш унікальний шанс отримати високий рівень знання мови та вступити до омріяного ВНЗ Польщі. 

Місць з кожним днем все менше!

 

Звертайтесь до контакт-центру UniverPL для отримання більшої кількості інформації.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію