Новий сезон шоу 2023 мультимедійного фонтану у Варшаві - Univer PL

Новий сезон шоу 2023 мультимедійного фонтану у Варшаві

Інші теми
Проголосуйте!
1 / 5

Починаючи з 1 травня у столиці Польщі, Варшаві, розпочнеться новий сезон шоу  мультимедійного фонтану у парку Multimedialny Park Fontann.

Цього року організатори дійства з нагоди 100-річчя компанії Disney, підготувати грандіозну програму на тему “Чарівної Книги Діснея”. 

Разом з відомими героями казок та пісенними мотивами з відомих діснеївських мультфільмів, мешканці Варшави та гості міста, перенесуться в історії відомого мультиплікатора та засновника однойменної кіностудії Walt Disney.

“Це захоплююче шоу перенесе нас в унікальну подорож разом із відомими героями сімейних кінохітів останніх років. Танець фонтанів, барвисті малюнки на воді разом із прекрасним музичним супроводом складуть 30-хвилинну історію про фантастичний світ відомих творінь. Варшава була нагороджена американською студією, і я радий, що це надзвичайне шоу відбудеться тут у рамках святкування ювілею Disney”, — коментує Анджей Матусяк, директор компанії-організатора шоу Stołeczna Estrada. 

Святкового травневого вікенду 1-3 травня, музично-світлове дійство фонтану розпочнеться о 21:30. За таким графіком працюватиме фонтан кожної п’ятниці та суботи протягом травня, червня, липня. У серпні шоу відбуватиметься о 21:00, а у вересні — о 20:00.

Вхід на територію парку доступний кожному. Шоу проводиться безкоштовно.

Адреса парку: Skwer 1 Dywizji Pancernej WP

Найкраще дістатися парку можна за допомогою громадського транспорту, враховуючи, що паркінгу для автомобілів поблизу немає. Найближча зупинка Sanguszki

Парк фонтанів є унікальною пам’яткою Варшави. Офіційне відкриття фонтанного комплексу відбулося 7 травня 2011 року у зв’язку з 125-річчям міського водоканалу.

 

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію