Не прогав свій шанс потрапити на концерт Океану Ельзи у Варшаві разом із UniverPL - Univer PL

Не прогав свій шанс потрапити на концерт Океану Ельзи у Варшаві разом із UniverPL

Проголосуйте!
0 / 0

Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL» є офіційним інформаційним партнером грандіозного концерту самого відомого українського Рок-гурту «Океан Ельзи». У тебе є унікальна можливість виграти один з ШЕСТИ квитків на концерт, що пройде у Варшаві 25 березня 2014 року!!!


koncert_okean_elzy_warshava

Для участі в розіграші квитків потрібно виконати 3 умови:


1)
 зроби REPOST даної новини (з умовами розіграшу) собі на сторінку в соціальній мережі Вконтакті (//vk.com/univerpl ).

2) перейди за посиланням //vk.com/topic-35087524_29304497 та залиш свій порядковий номер з відповіддю на запитання – «Яка пісня гурту Океан Ельзи тобі найбільше подобається?» – наприклад, перший учасник пише в коментах – 1 – «Обійми», а наступний пише – 2 – «Без бою». УВАГА!!! Вказувати один учасник має тільки одну пісню і присвоювати собі тільки ОДИН порядковий номер. При спробі вказати кілька порядкових номерів підряд, один з них адміністратори групи будуть видаляти. При навмисній спробі вказати кілька порядкових номерів в різних місцях голосування, учасник може бути видалений з конкурсу.
3) перейдіть за посиланням //vk.com/okeanwarszawa та відмітьте «Я піду».

Переможці конкурсу будуть виявлені за допомогою ГЕНЕРАТОРА ВИПАДКОВИХ ЧИСЕЛ (саме через це важливо, щоб ви лишили свій порядковий номер). При не виконанні усіх трьох пунктів умови участі ви будете не допущені до розіграшу квитків.

УВАГА! В групі буде відео-підтвердження проведення фінальної частини – визначення переможців. Ті переможці, котрі не будуть мати візи до Польщі на час проведення концерту, отримають повну, безкоштовну візову підтримку та інформаційну консультацію від Українсько-Польського Центру Освіти «UniverPL» (Консульський збір ВИ сплачуєте самостійно). Крім цього, UniverPL допоможе спланувати вашу поїздку, а представники компанії зустрінуть Вас у Варшаві і допоможуть потрапити на концерт. Ну, а ті у кого є віза, просто отримають свій квиток.

Розіграшів квитків буде два: 2-го та 13-го березня 2014 року!!!

Якщо ви просто бажаєте придбати квитки на Європейський Тур “Земля” Океану Ельзи у Варшаві, пройдіть за посиланням //www.peepl.de/ru/place-info/207/

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію