Коли розпочинати підготовку до вступу у вузи Польщі? - Univer PL

Коли розпочинати підготовку до вступу у вузи Польщі?

Вступ
Проголосуйте!
0 / 0

Шановні Батьки та Абітурієнти! Не зважаючи на те, що офіційна вступна кампанія в університетах Польщі розпочинається з середини весни, закликаємо Вас не втрачати час та розпочати підготовку до вступу і навчання вже зараз.

Центр Освіти «UniverPL» вже розпочав набір абітурієнтів, що почнуть своє навчання. Ми вирішили більш детально Вам розповісти, чому саме зараз варто зайнятися підготовкою до вступу, з чого вам слід розпочати і які в цьому плюси.

Перш за все, коли Ви звертаєтесь в Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL», ми Вас безкоштовно консультуємо з усіх питань пов’язаних з навчанням в Польщі: чи не найголовніший момент – ви зможете визначитися з університетом та напрямком завчасно. Після цього, абітурієнт разом із батьками записується на кваліфікаційну розмову, яка проходить в одному з наших офісів в різних куточках України. Зверніть увагу, співбесіда відбувається з офіційним та уповноваженим представником UniverPL, проходить рідною абітурієнту мовою, на момент проходження співбесіди знання польської та повний комплект документів не вимагається.

Після успішно пройденої вами співбесіди в Центрі Освіти «UniverPL», Ви можете приступити до наступних етапів:

  • Якщо Вам ще не виповнилося 18 років, ми проконсультуємо Вас, як можна виготовити дорослий закордонний паспорт;
  • Якщо Ви ще не почали вчити польську мову, тоді ми Вам запропонуємо кілька варіантів: можна вчити польську мову на наших курсах в різних містах України, можна за допомогою Інтернету (по SKYPE), можна індивідуально з вчителем. У будь-якому разі, для нормального вивчення польської мови потрібно мінімум півроку. Ми пропонуємо 7-місячні курси на рівень В1 (по закінченню даного рівня, на рівень В2 – за бажанням студента). Більш детальніше про курси можна дізнатися тут.
  • Є можливість відвідати 9 університетів Польщі в лютому під час 5-денної ознайомчої поїздки, яку також організовує UniverPL. Більш детальніше про екскурсію до вузів Польщі читайте тут.
  • Після проходження співбесіди, UniverPL повідомляє про Вас (та напрямок навчання) в Університет Польщі, який Ви обрали. Ми робимо це ще до моменту, коли у вузі розпочинається офіційна вступна кампанія. В цьому є багато плюсів, одним із яких є те, що в багатьох університетах таким чином ми можемо забронювати за Вами місце на відповідному напрямку.
  • Наступний плюс проходження співбесіди вже зараз у тому, що ви будете надавати документи, які вимагають вузи поступово, по-мірі того, як вони буду у вас з’являтися (а це означає, що паспорт, медичну довідку (яка дійсна півроку) Ви робите у спокійному режимі і без ажіотажу, що буде створюватися в активний період абітурієнтами, які теж захочуть поступати до Польщі).
  • Фінансова сторона питання. При вступі вже зараз, Ви зможете розділити всі фінансові витрати на цілий рік, тоді як при вступі влітку Вам прийдеться оплатити чималу суму протягом одного/двох місяців (відразу і за паспорт, і за курси, і за послуги агенції, і за навчання).

Пам’ятайте важливу річ – жодна агенція в Україні не може Вам надати офіційне засвідчення про зарахування від себе! Таке засвідчення видається офіційно університетом, на офіційному бланку з мокрими печатками та підписом. Дане засвідчення видається вузами після того, як ви надасте повний пакет документів з перекладами (серед пакету документів обов’язково має бути закордонний паспорт, атестат чи диплом). Якщо у Вас є підозри або сумніви, щодо роботи Агенції, яку ви обрали, обов’язково зверніться із запитом до ВНЗ в який Ви хочете вступити (можна написати в університет e-mail, українською, російською, польською або англійською мовою).

Пропонуємо Вам скористатися послугами Українсько-Польського Центру Освіти «UniverPL», адже наша компанія впевнено займає на ринку України лідируючі позиції.

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію