З робочим візитом офіс “UniverPL” відвідали представники польських університетів - Univer PL

З робочим візитом офіс “UniverPL” відвідали представники польських університетів

Інші теми
Проголосуйте!
0 / 0

Протягом двох днів українсько-польський центр освіти “UniverPL” приймав гостей з різних партнерських університетів Варшави та Любліна. Під час візиту в київському офісі центру освіти було обговорено ряд питань щодо подальшої співпраці, спільних проектів та заходів, представники університетів поділилися останніми новинами та планами, також значна увага була приділена темі навчання українських студентів в останні роки в польських університетах.

Першими до нашого офісу завітали представники Університету Л. Козмінського: Bohdana Duda (Admissions Coordinator) та Julia Frolowa (студентка Університету Козмінського). Наші гості розповіли про багато змін, які відбулися в останній період в Університеті Козмінського:
змінилася цінова політика (вартість навчання), вимоги до документів теж зазнали деяких змін, крім того досвідом навчання поділилася студентка з Білорусії – Julia Frolowa. Під час зустрічі, яка тривала більше двох годин представники центру освіти дізналися багато корисної інформації від відомого на весь Світ нашого партнера – Університету Козмінського.

Не обійшлося також і без подарунків!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Відразу по закінченню першої зустрічі до офісу українсько-польського центру освіти завітала Julia Oprunenko – представник Університету Лазарського. Було обговорено ряд питань пов’язаних з поселенням абітурієнтів з України до гуртожитків, які може запропонувати Університет; значну увагу було приділено темі вивчення нашими студентами польської та англійської мови, до початку навчання; Julia також подлілилася з нами новою інформацією, що стосується правничих напрямків та студентських обмінів за програмою Erasmus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Наступним цікавим гостем та співрозмовником була представниця Колегіум Сівітас – Julia Łysik. Як і з попередніми представниками ВНЗ-партнерів, так і з Юлею, колектив “UniverPL” вже проводить не першу зустріч. Але кожна зустріч дає нову інформацію та нові можливості. Collegium Civitas та “UniverPL” проводить ряд систематичних спільних заходів, пов’язаних з покращенням співпраці. Обговорена була також можливість навчання абітурієнтів з України за дофінансованими Європейським Союзом напрямками. Довготривала зустріч закінчилася досить продуктивно та успішно

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

І закінчився другий день цікавою бесідою за чашкою смачної кави з представниками Державного Університету ім. Марії Кюрі-Склодовської з м.Люблін, а завітали до нас його представники – Natalia Dervinska-Sobieska і Anna Jakubaszek. Саме з цим ВНЗ-партнером центр освіти розпочав нещодавно свою довготривалу співпрацю. Безкоштовні курси польської мови для абітурієнтів даного університету, чудові гуртожитки, величезне студмістечко, безкоштовне навчання для власників карти поляка і багато інших тем було обговорено під час дружньої зустрічі.

Висловлюємо свою щиру подяку усім гостям, що до нас завітали, та сподівається на подальшу продуктивну і успішну співпрацю.

З повагою,

колектив Українсько-польського центру освіти “UniverPL”

Хочете бути в курсі новин?

Приєднуйтесь до нас у Telegram!

Корисні поради, важливі новини,
знижки та анонси подій щодо навчання в Польщі

Запрошуємо в телеграм-канал
Отримати консультацію